واتساپ

درمان تعریق کف پا با بوتاکس چه مزایا و معایبی دارد؟

۲۴ مرداد ۱۴۰۰

آیا شما یا کسانی که میشناسید با مشکل بوی بد پا رو به رو هستید؟ آیا هنگامی که پایتان را از کفش بیرون می‌آورید، از بوی بد آن احساس خجالت می‌کنید؟ آیا جوراب های شما از شدت تعریق زیاد پایتان تا پایان روز یا حتی تا نیمه روز، کاملا خیس می‌شوند؟ اگر این طور است، احتمالا درمان با بوتاکس راه حل مناسبی برای شماست. تزریق بوتاکس تنها برای از بین بردن چین و چروک ها نیست. امروزه، بوتاکس برای درمان بسیاری مشکلات از جمله تعریق زیاد، بی‌اختیاری ادرار، سردرد‌های میگرنی و اسپاسم ناگهانی عضلات، کاربرد دارد.

اگر شما از مشکل تعریق زیاد کف پا و بوی بد آن رنج آن میبرید، دکتر الناز احمدی در کلینیک زیبایی زعفرانیه با استفاده از شیوه‌ی تزریق بوتاکس می‌تواند به شما کمک کند. ایشان در ابتدا یک جلسه مشاوره با شما خواهند داشت تا مطوئن شوند که روش تزریق بوتاکس برای شما مناسب است. جلسه درمانی بسیار راحت و سریع پیش می‌رود و تاثیرات آن استثنایی و شگفت‌انگیز است.

علت تعریق زیاد کف پا


تعریق زیاد کف پا (هایپرهیدروزیس) و بوی بد پا (بروموهیدروزیس) مشکلاتی هستند که ملیون‌ها نفر درگیر آن هستند. این مشکلات برای فرد معمولا خجالت‌آور هستند و او را در موقعیتی استرس‌زا قرار می‌دهند و به همین خاطر برای افرادی که به این مشکلات مبتلا هستند، تاثیرات روانی سوء دارند. در حدود 250000 غده  تولید عرق در پای انسان وجود دارد که می‌تواند تا 113 گرم عرق در  یک روز تولید کند.

علت تعریق زیاد کف پا

درمان تعریق زیاد کف پا و بوی بد پا می‌تواند بسیار مشکل باشد. پوشیدن کفش در طول روز، امری طبیعی و روزمره برای همه است. بنابراین، عرق تولید شده نمی‌تواند تبخیر شود. عرقی که تجمع پیدا کرده و مانده می‌شود به زودی ایجاد بوی بد می‌کند. علت به وجود آمدن بوی بد نیز موادی است که باکتری‌های موجود در عرق، تولید می‌کنند. رطوبت زیاد از سوی دیگر می‌تواند باعث شکل‌گیری قارچ نیز شود که این موضوع به بدتر شدن بوی پا کمک می‌کند. بنابراین یکی از دلایل عمده بوی بد پا، استفاده از جوراب و کفش نامناسب است. کفش‌هایی که دارای بخش های پلاستیکی هستند و از مواد غیرطبیعی ساخته شده که رطوبت را جذب نمی‌کند و تهویه نامناسب دارند، از تبخیر عرق پا جلوگیری می‌کنند. جوراب هایی غیرنخی نیز اثری مشابه دارند، خصوصا اگر برای پا تنگ باشند.

درمان تعریق کف پا در کلینیک زیبایی زعفرانیه 


اولین قدم در درمان تعریق بیش از حد پا و بوی بد پا، رعایت چند نکته‌ی ابتدایی است:

  • بعد ار حمام، پای خود را به خوبی خشک کنید. به خصوص نواحی بین انگشتان پا را کاملا خشک کنید. تعداد بسیار زیادی از افراد این کار را نمی‌کنند. استفاده از پودر پا نیز میزان رطوبت پا را کاهش میدهد.
  • کفش های خود را مرتبا عوض کنید. یک کفش را در دو روز متوالی نپوشید. کفشی که امروز پوشیده اید، معمولا ظرف یک روز خشک می‌شود. طی این مدت زمان، کفش دیگری بپوشید.
  • از پوشیدن جورابی که رطوبت پا را به خوبی جذب نمیکند، خودداری کنید. جوراب های ورزشی گزینه خوبی هستند. این جوراب ها معمولا از پشم یا ترکیبی از نخ و الیاف مصنوعی تولید شده‌اند.
  • جوراب های خود را مرتبا عوض کنید (حداقل روزی یک بار)
  • در هر موقعی که می‌توانید پای خود را از کفش دربیاورید و اجازه دهید پایتان هوا بخورد و خشک شود (برای مثال موقعی که پشت میز کار خود نشسته‌اید).
  • از خوردن نوشیدنی های داغ مانند چایی و قهوه و ادویه تا جای ممکن خودداری کنید. این موارد موجب بیشتر شدن میزان تعریق بدن می‌شوند.
  • رژیم غذایی خود را تغییر دهید. غذاهایی که روزانه موخورید را در دفترچه ای یادداشت کنید و سعی کنید بفهمید که چه غذاهایی موجب زیاد شدن تعریق شما می‌شوند.
  • سعی کنید مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار را کم یا به طور کلی حذف کنید (قهوه، نوشابه انرژی‌زا، کوکاکولا). ادویه‌های با طبع گرم یا بوی تند مانند سیر یا پیاز نیز تعریق را افزایش می‌دهد.
  • یکی از درمان‌های سنتی که به نظر می‌رسد برای خیلی افراد پاسخگو بوده است، قرار دادن پاها در چایی است. کافئین و تانیک اسید موجود در چایی منفذ تعریق را تنگ میکند و بنابراین میزان تعریق را کاهش می‌دهد. پای خود را دو بار در روز و هر بار 15 دقیقه در ظرف حاوی چایی قرار دهید. این کار معمولا بعد از دو هفته موجب کاهش بوی بد پا می‌شود.
  • برای کاهش بوی بد پا، داخل کفش‌های خود را ضدعفونی کنید.

اگر این روش‌ها برای شما موثر نبودند، ممکن است پمادهای موضعی مانند فرمالدهید یا اوستیدرم تجویز شوند. این محصولات، رطوبت را جذب کرده و پوست را خشک می‌کنند اما ممکن است عوارضی مانند خارش یا واکنش آلرژیک داشته باشند.  محصولات ضد تعریق و دئودرانت نیز می‌توانند در کاهش تعریق و بوی بد موثر باشند. این محصولات دارای آلومینیوم کلراید هستند و منافذ غدد عروقی را مسدود می‌کنند.
یک محصول ضد تعریق معمولی که بدون نسخه و از فروشگاه ها خریداری می‌کنید معمولا 1 تا 2 درصد آلومینیوم کلراید دارد در حالی که محصولات ضد تعریقی قوی که با نسخه پزشک دریافت میکنید بین 15 تا 20 درصد آلومینیوم کلراید دارند. عوارض جانبی این ضد تعریق‌ها عبارتند از خارش و التهاب پوست. در مورد نتایج استفاده از این محصولات نیز باید گفت که نهایتا تعریق کف پا را به نحو مطلوب و آن طور که باید کنترل نمی‌کنند.

بوتاکس برای تعریق کف پا


در مواردی که تعریق کف پا شدید است، اغلب بیماران روش تزریق بوتاکس را انتخاب می‌کنند. امروزه تزریق بوتاکس، محبوب‌ترین روش درمانی غیرجراحی در زمینه زیبایی و سایر مشکلات  است. این روش به بسیاری افراد کمک کرده است که زیبایی خود را بهبود دهند و مشکلات بی اختیاری ادرار، سردرد های میگرنی و اسپاسم عضلانی را حل کنند. تزریق بوتاکس برای درمان تعریق بیش از زیر بغل توسط سازمان FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) تایید شده است. بوتاکس از یک ماده سمی به دست میآید که این ماده توسط باکتری به نام کلوستریدیوم بتولونیوم تولید می‌شود. زمانی که این ماده به صورت موضعی به ناحیه مشخصی تزریق می‌شود، عصب های موجود در آن ناحیه مسدود می‌شوند و در واقع غدد تولید عرق فلج شده و از کار می‌افتند و از تعریق بیش از حد جلوگیری می‌شود. نتایج این روش درمانی معمولا 6 تا 15 ماه ماندگاری دارند.

بوتاکس برای تعریق کف پا

آیا قبل از تزریق بوتاکس به مشاوره نیاز دارم؟


بله. پزشک شما باید قبل از شروع درمان وضعیت شما را بررسی کرده و بداند شما چه نتایجی را از درمان خود انتظار دارید و بنابراین برای رسیدن به نتایج مورد انتظار شما چه دوزی از بوتاکس باید تزریق شود. عدم مشاوره قبل از درمان، از دیدگاه پزشکی و تخصصی نیز صحیح نیست چرا که پزشک باشد سوابق شما را بررسی کند و همچنین در مورد خطرات احتمالی و عوارض جانبی درمان شما را آگاه کند.

مشاوره تزریق بوتاکس کف دستحداقل سه ماه طول می‌کشد تا نتایج هر تزریق بوتاکس به طور کامل از بین بروند. بنابراین اگر از قبل مشاوره نداشته باشید و بعد از تزریق بوتاکس از انجام درمان پشیمان شوید، ناچارا برای مدت طولانی باید نتایج حاصل از درمان را تحمل کنید تا اثر بوتاکس از بین برود.

روند مشاوره قبل از درمان در کلینیک زیبایی زعفرانیه 


طی جلسه مشاوره، موارد زیر مورد بحث قرار می‌گیرند:

 سوابق پزشکی شما


پزشک معالج به طور کامل سوابق پزشکی شما را بررسی می‌کند. این بررسی شامل ابتلا به هرگونه آلرژی، ابتلا به هر گونه بیماری دیگری که با این درمان سازگاری ندارند، داروهای مصرفی شما در حال حاضر و سایر درمان‌های زیبایی که در گذشته داشته‌اید، می‌شود. لطفا قبل از مراجعه به پزشک لیستی از داروهایی که مصرف می‌کنید، تهیه کنید.

نتاایج مورد انتظار شما


پزشک در این باره از شما سوال میکند که چه نتایجی را از درمان خود انتظار دارید. او همچنین در مورد سایر روش های درمانی جایگزین به شما اطلاع می‌دهد که ممکن است برای شما مناسب باشد. همچنین ممکن است درمان های دیگر همزمان با روش تزریق بوتاکس برای شما تجویز شود تا به نتایج مورد انتظار خود دست پیدا کنید.

خطرات و عوارض احتمالی تزریق بوتاکس


بسیار مهم است که قبل از اقدام به تزریق بوتاکس، از خطرات و عوارض احتمالی آن آگاه باشید. در بدترین حالت ممکن ، واکنش آلرژیک به بوتاکس موجب شوک آنافیلاکسی می‌شود که البته این اتفاق به شدت نادر بوده است. عوارض جانبی که بیشتر محتمل هستند شامل کبودی خفیف، سردرد یا تورم خفیف می‌شوند.

مراقبت های پس از جلسه درمانی


پزشک در مورد این که پس از جلسه درمانی باید چه اقدامتی انجام دهید و چه مراقبت‌هایی از خود بکنید به شما اطلاع می‌دهد تا درمان شما تا جای ممکن موثر باشد.

پاسخ به پرسش های شما


طی جلسه مشاوره شما کاملا این فرصت را دارید تا هر سوالی که در ذهنتان است از پزشک خود بپرسید. همچنین می‌توانید هر نگرانی یا استرسی که در مورد این روش درمانی دارید با پزشک در میان بگذارید.

تصمیم گیری


به شما زمان کافی داده می‌شود که کلیه اطلاعاتی که توسط پزشک به شما داده شده، تحلیل و بررسی کنید. شما باید در مورد انجام یا عدم انجام درمان با بوتاکس تصمیمی سنجیده بگیرید. پزشک این فرصت را در اختیار شما قرار می‌دهد. پس از مشاوره یک بروشور نیز در اختیار شما قرر داده می‌شود که شامل اطلاعاتی در مورد تزریق بوتاکس، نتایج درمانی، موارد منع انجام درمان و عوارض احتمالی آن است. شما پس از جلسه مشاوره می‌توانید تمامی مزایا و معایب احتمالی این روش درمانی را ارزیابی کرده و  ظرف 24 ساعت در مورد تصمیم خود به پزشک اطلاع دهید.
در صورتی که تصمیم دارید درمان را انجام دهید، یک وقت قبلی برای تزریق بوتاکس از مطب پزشک می‌گیرید.

آمادگی برای تزریق بوتاکس


برای آمادگی جهت جلسه تزریق بوتاکس باید پیشگیری‌های لازم جهت جلوگیری از کبودی را انجام دهید و تا جای ممکن استرس خود را کاهش دهید. البته پس از جلسه درمانی نیز باید مراقب خود باشید.


آگاهی در مورد تزریق بوتاکس


قبل از رفتن به مطب پزشک، وقتی را اختصاص دهید تا اطلاعاتی در مورد تزریق بوتاکس کسب کنید. ممکن است بخواهید در مورد خود این دارو، خطرات احتمالی آن یا نتایجی که بیماران دیگر به دست آورده اند، اطلاعاتی کسب کنید.

گرفتن وقت قبلی برای جلسه درمانی در زمان مناسب


هر جلسه درمانی با هر پزشکی میتواند استرس‌زا باشد. هر چند اغلب موارد جلسات تزریق بوتاکس بسیار سریع و ساده پیش می‌رود، دانستن این که قرار است تزریقی انجام شود، بسیاری بیماران را مضطرب می‌کند.  بنابراین وقتی که برای تزریق بوتاکس از مطب پزشک می‌گیرید را در زمانی تنظیم کنید که برای شما کاملا راحت و بدون استرس است و می‌توانید قبل و بعد از جلسه درمانی کمی زمان صرف کنید و خود را آرام و ریلکس کنید. سعی کنید جلسه درمانی شما به صورت عجله ای نباشد تا استرس شما کمتر شود.
معمولا بهترین زمان برای تنظیم قرار قبلی با پزشک صبح است. در این زمان استرس شما کمتر است و می‌توانید بعد از گرفتن یک دوش که شما را آرام می‌کند به مطب پزشک بروید.

زدن کرم آرنیکا مونتانا


اگر بدن شما مستعد کبود شدن است، بهتر است قبل از تزریق بوتاکس از کرم آرنیکا استفاده کنید. این کار احتمال بروز کبودی در محل تزریق بوتاکس را کاهش می‌هد. البته در صورتی که کرم  را بعد از تزریق بوتاکس می‌زنید، محل تزریق را مالش ندهید و حتما قبل از استفاده از این کرم، از پزشک سوال کنید.

  • کرم آرنیکا روی یک زخم باز نزنید
  • کرم آرنیکا را به صورت خوراکی مصرف نکنید.

نکشیدن سیگار


کشیدن سیگار قبل از تزریق بوتاکس احتمال بروز کبودی را افزایش داده و روند بهبودی شما را کند می‌کنید. حدقل چند روز قبل از جلسه درمانی، کشیدن سیگار را متوقف کنید یا تا جای ممکن مصرف سیگار را کم کنید. در مورد تعداد روزهای ترک سیگار با پزشک خود مشورت کنید.

ورزش قبل از جلسه درمانی


اگر هر روز تمرین و ورزش می‌کنید، درست از قبل از جلسه درمانی می‌توانید ورزش کنید. اغلب پزشکان توصیه میکنند که تا 24 ساعت پس از جلسه درمانی از انجام ورزش و فعالیت های سنگین خودداری کنید. اما انجام ورزش قبل از جلسه درمانی مانعی ندارد و می‌تواند در کاهش استرس شما نیز موثر باشد.

عدم مصرف داروهای خاص


ممکن است لازم باشد برای مدت زمان خاصی قبل از جلسه درمانی از خوردن داروها یا مکمل‌های خاص خودداری کنید. در این مورد حتما باید از پزشک خود سوال کنید. برخی داروها در صورت استفاده طی مدت مشخصی قبل از تزریق بوتاکس می‌توانند موجب خونریزی یا کبودی شوند از جمله داروهای رقیق‌کننده خون، ضدالتهاب‌های غیراستروئیدی و داروهای شل کننده عضلات. ممکن است لازم باشد تا یک هفته قبل از تزریق بوتاکس، مصرف این داروها را قطع کنید. در صورتی که یکی از داروها یا مکمل‌های زیر را مصرف می‌کنید، حتما موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید:

  • رقیق‌کننده‌های خون مانند وارفارین
  • داروهای شل کننده عضلات
  • داروهای مربوط به درمان بی‌خوابی
  • داروهای درمان آلرژی
  • آسپرین
  • ایبوبروفن
  • ویتامین E
  • روغن ماهی یا امگا 3
  • جنسینگ

تمیز کردن پوست


لازم است پوست شما قبل از انجام تزریق کاملا تمیز باشد و هیچ کرم مرطوب‌کننده یا ماده دیگری روی آن مالیده نشده باشد. بنابراین پوست خود را قبل از مراجعه کاملا بشویید و تمیز کنید و هیچ کرم یا ماده دیگری به آن نزنید.

  • پوست خود را با آب ولرم و صابون ملایم بشویید. کاملا همه نقاط پوست را دست بکشید تا تمیز شود. سپس به آرامی با یک حوله نرم پوست را خشک کنید تا پوست حساس و قرمز نشود.
  • پزشک نیز قبل از تزریق با الکل و مواد ضدعفونی یک بار دیگر پوست شما را تمیز میکند تا در صورت وجود هر گونه آلودگیِ برجا مانده، پوست کاملا پاک شود.

آرام کردن عصب ها قبل از تزریق


ممکن ست حتی در صورتی که قبل از جلسه درمانی، ورزش کرده باشید، همچنان قبل از مراجعه به پزشک استرس داشته باشید. برای کاهش استرس و اضطراب خود می‌توانید از تکنیک‌های  زیر استفاده کنید.

  • حواس خود را مثلا با صحبت کردن با کادر درمان و پزشک، پرت کنید
  • به آرامی و عمیق نفس بکشید
  • به موسیقی گوش دهید
  • خود را در جایی آرام و روح‌بخش مانند یک ساحل تصور کنید
  • استفاده از آروماتراپی (بوهای خوشایند)
  • استفاده از آرام‌بخش به تجویز دکتر

صادق بودن شما با پزشک


قبل از تزریق بوتاکس باید با پزشک خود صحبت کنید و در مورد آلرژی یا هربیماری که داشته یا دارید و داروهایی که مصرف میکنید به او اطلاع دهید. همچنین هر سوال یا نگرانی دارید با پزشک خود در میان بگذارید. پزشک شما باید در مورد موضوعات زیر مطلع باشد:

  • داروها و مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید، یا هرگونه طب سنتی که انجام می‌دهید
  • ابتلا به آلرژی
  • سوابق پزشکی شما شامل بیماری‌ها و مشکلات پزشکی که داشته‌اید
  • سابقه انجام هرگونه جراحی، تزریق بوتاکس یا هر درمان پزشکی دیگر
  • باردار بودن، احتمال باردار بودن، شیر دادن به نوزاد

روند درمان


درمان تعریق کف پا از طریق تزریق بوتاکس معمولا در مطب پزشک و تحت بیحسی موضعی انجام می‌شود. جسه درمانی بین 30 تا 45 دقیقه طول می‌کشد. پزشک احتمالا در ابتدا آزمایش نشاسته-ید را انجام میدهد تا تشخیص دهد تولید عریق در کدام نواحی بیش از همه است. برای انجام این تست ابتدا کف پا بتادین مالیده می‌شود و سپس نوعی نشاسته مثلا نشاسته ذرت روی آن پاشیده می‌شود . ظرف مدت چند دقیقه، نواحی که تعریق بیشتری دارد به رنگ سیاه یا بنفش در می‌آید. بعد از شناسایی این نواحی، تزریق‌های بوتاکس بیشتر روی این نواحی متمرکز می‌شود.  سپس روند تزریق بوتاکس انجام می‌شود. کف هر کدام از پاها بین 25 تا 35 تزریق انجام می‌شود که بین 1 تا 1.5 سانتی‌متر بایکدیگر فاصله دارند.

درمان تعریق زیاد کف پا

عوارض جانبی


عوارض جانبی تزریق بوتاکس بسیار غیرمعمول هستند اما می‌تواند شامل کبودی، درد در محل تزریق، ضعف عضلات و عفونت باشد. تمامی این عوارض موقتی هستند و با گذشت زمان کم شده و سپس کاملا از بین می‌روند. باید توجه داشت که اثرات بوتاکس همیشگی نیستند. سم موجود در بوتاکس به تدریج توسط بدن دفع می‌شود با این حال تاثیرات تزریق بسیار مثبت هستند.

نتایج درمان


بر طبق گزارش بیماران تاثیرات درمان با تزریق بوتاکس بین 6 تا 15 ماه ادامه دارد و تزریق مجدد می‌تواند در هر زمان که احساس نیاز شد انجام شود. 91 درصد از کل بیماران، پس از تزریق بوتاکس، کاهش تعریق و بوی بد پا را گزارش می‌کنند.

نتایج درمان تعریق زیاد کف پا

چگونه بوتاکس تعریق کف پا را متوقف می‌کند؟


بوتاکس در واقع عصب هاییی را مسدود میکند که غدد تولید عرق را فعال میکنند. به طور معمول وقتی دمای بدن شما بالا می‌رود، سیستم عصبی شما به غدد تعریق دستور تولید عرق را صادر می‌کند. این کار در واقع روشی است که بدن ما از طریق آن خود را خنک می‌کند. اما در افرادی که مبتلا به تعریق بیش از حد (هایپرهیدروزیس) هستند، اعصابی که غدد تعریق را تحریک می‌کنند، در واقع بیش از حد فعال هستند.

آیا بعد از جلسه درمانی باید دوره ریکاوری بگذرانم


شما می‌توانید بعد از جلسه درمانی به روتین عادی زندگی خود ادامه دهید. معمولا بین 2 تا 7 روز طول می‌کشد تا کاهش تعریق در ناحیه‌ای که بوتاکس تزریق شده را احساس کنید. رسیدن به بیشترین میزان تاثیر بوتاکس نیز تا دو هفته زمان می‌برد.

ریکاوری تعریق زیاد کف پا

ادامه زدن کرم آرنیکا برای کبودی


اگر قبل از تزریق بوتاکس از کرم آرنیکا استفاده میکردید، بعد از درمان نیز زدن کرم را ادامه دهید اما توجه کنید که کرم را مستقیما در محل تزریق که سوزن وارد پوست شده نزنید و از مالش دادن و ماساژ پوست نیز خودداری کنید.

استفاده از داروهای رقیق کننده خون طبق تجویز پزشک


طی چند ساعت پس از تزریق بوتاکس ممکن است دچار کبودی شوید. استفاده از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (یا هر گونه داروی ضد التهاب غیراستروئیدی)، بعد از جلسه ی درمان، میتواند میزان کبودی را افزایش دهد. اگر قبلا از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکردید، از پزشک خود سوال کنید که چه زمان می‌توانید مصرف داروهای خود را مجددا از سر بگیرید. حتما به توصیه های پزشک در این مورد با دقت عمل کنید تا از بروز عوارض و مشکلات احتمالی پیشگیری کنید.

استفاده از کمپرس سرد


استفاده از کمپرس سرد در ناحیه تزریق بوتاکس می‌تواند میزان کبودی و تورم احتمالی را کاهش دهد. شما می‌توانید قبل و بعد از جلسه درمانی از کمپرس سرد استفاده کنید.

مدت زمان هر بار استفاده از کمپرس سرد 20 دقیقه است. یخ را داخل یک حوله یا پارچه بپیچید و از تماس مستقیم آن با پوست خودداری کنید. یک روز قبل از تزرق بوتاکس از کمپرس سرد استفاده کنید.
شما همچنین میتوانید از کمپرس های سرد آماده که در داروخانه ها موجود است استفاده کنید. اما در صورت تمایل میتوانید خودتان کمپرس سرد درست کنسد. برای این کار میتوانید از یخ یا حتی بسته های سبزیجات یخ‌زده داخل فریزر استفاده کنید. یک پارچه یا حوله بین پوست خود و یخ بگذارید و در صورتی که پوستتان بیش از حد سرد یا بی‌حس شد، کمپرس سرد را بردارید.

اجتناب از ماساژ دادن ناحیه مورد نظر


بوتاکس در ناحیه مشخصی تزریق می‌شود و لازم است در این ناحیه بماند. مالش دادن یا ماساژ دادن مناحیه تزریق شده می‌تواند موجب شود که بوتاکس تزریق شده پخش شود و تاثیرات آن دیگر آن گونه که باید، نباشد. بنابراین برای بیشتر کردن اثر تزریق بوتاکس تا جای ممکن به محل تزریق دست نزنید.

قبل از دراز کشیدن یا ورزش کردن، 4 ساعت صبر کنید


تا حداقل 4 ساعت پس از تزرق بوتاکس از دراز کشیدن یا انجام ورزش یا فعالیت‌های فیزیکی سنگین خودداری کنید. این کار کمک میکند که بوتاکس در ناحیه که تزریق شده در بافت‌ها تثبیت شود و در نواحی دیگر بدن پخش نشود.

نظر سازمان FDA در مورد این روش درمانی


در حال حاضر تزریق بوتاکس توسط سازمان FDA برای دو شاخه درمانیِ مشخص تایید شده است. اول، درمان چین و چروک‌های پوستی و دوم درمان تعریق بیش از حد در ناحیه زیر بغل است. درست است که درمان بوتاکس برای تعریق بیش از حد کف پا هنوز رسما تایید نشده است اما این بدین معنا نیست که این روش درمانی غیرایمن یا بی‌تاثیر است. این موضوع بدین معناست که تزریق بتاکس برای درمان تعریق بیش از حد کف پا، به طور رسمی تحت آزمایش قرر نگرفته است.

پیگیری پس از درمان


در صورتی که درمان خود را در یک کلینیک معتبر انجام دهید، علاوه بر جلسه مشاوره قبل از درمان، باید جلسه پیگیری پس از درمان نیز داشته باشید. جلسه پیگیری پس از درمان معمولا 2 تا 3 هفته پس از جلسه درمانی اصلی است. تاثیرات تزریق بوتاکس معمولا 18 روز پس از تزریق به اوج خود می‌رسد. به همین دلیل است که در همین زمان باید ملاقاتی با پزشک خود داشته باشید تا تاثیرات درمان را ارزیابی کند و عوارض جانبی احتمالی را نیز بررسی کند.. همچنین طی جلسه پیگیری پس از درمان در صورتی که نیاز باشد، تزریق مجدد برای بهبود نتایج انجام می‌شود.

هزینه تزریق بوتاکس بای تعریق بیش از حد کف پا چقدر است؟


هزینه تزریق بوتاکس بر اساس تعداد واحد های تزریق شده محاسبه می‌شود. تعداد واحد هایی که باید تزریق کنید نیز به مساحت ناحیه مورد نظر برای درمان و برنامه درمانی شما بستگی دارد. در مورد نواحی مورد درمان و چگونگی رسیدن به نتایج بهینه و بهبود اثرات درمان، با پزشک خود صحبت کنید.

مقالات مرتبط

مشاوره رایگان