آفر ویژه 10% روی تمامی خدمات برای همراهان همیشگی

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای رفع موهای تیره و روشن

لیزر یکی از مؤثرترین روش‌ها برای رفع موهای زائد است که می‌تواند بدون مشکلات مختلف ناشی از روش‌های سنتی ضخامت، تیرگی و سرعت رشد موهای زائد را کاهش داده و در عین حال موهای زیرپوستی و حساسیت‌های موضعی پوست (irritations) را هم درمان کند. در صورت تداوم استفاده از لیزر، رشد کلی موهای زائد در محل درمان هم کمتر می‌شود.

البته، نوع درمان لیزری که در نهایت دریافت خواهید کرد به شرایط فیزیکی‌تان بستگی دارد؛ به عبارت دیگر، بیشتر رنگ و میزان تیرگی پوست و رنگ و نوع موهایتان در این زمینه تعیین کننده هستند. این ویژگی‌ها مهمترین نقش را در انتخاب مؤثرترین لیزر برای درمان‌های موهای زائدتان ایفا می‌کنند. قیمت درمان هم برای هر شخص و بسته به روش درمان متفاوت است.

روش‌های مختلفی برای رفع موهای زائد با لیزر وجود دارد. اما ابتدا لازم است تعیین شود که کدام روش برای شما مناسب است.

کلینیک زیبایی دکتر الناز احمدی، درمان بی‌خطر و مؤثری را برای رفع دائمی موهای زائد، در ولنجک و زعفرانیه ارائه می‌دهد. دستگاه‌های لیزر این کلینیک، برای انواع پوست‌ها با رنگ‌ها و درجات تیرگی مختلف، نتایج دائمی، سریع، ایمن و مؤثری را به ارمغان می‌آورند. اگر شما هم می‌خواهید بدون دردسرهای روزانه اصلاح، وکس کردن و بند انداختن پوستی صاف و لطیف داشته باشید، در این صورت مطمئن باشید که رفع موهای زائدتان با لیزر تأثیر چشمگیری در زندگی شما خواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت با شماره 02122026697  تماس حاصل فرمایید.

دستگاه لیزر موهای زائد چگونه کار می‌کند؟


پیازهای مو و رنگدانه‌های ملانین موجود در آن کروموفور هستند، یعنی انرژی نور را جذب می‌کنند. دستگاه لیزر (یا لامپ آی‌ال‌پی) یک پرتور نور را منتشر می‌کند که از اپیدرم (لایه بیرونی پوست) عبور می‌کند و توسط ملانین موجود در فولیکول مو، که 2 تا 4 میلیمتر پایین‌تر از سطح پوست قرار دارد، جذب می‌شود. ملانین رنگدانه‌ای است که فولیکول را تشکیل داده و به آن رنگ می‌دهد. هنگامی که فولیکول مو پرتو نور را جذب می‌کند به شدت گرم می‌شود. این گرما از همان جلسه اول درمان شروع به تخریب فولیکول مو (که یک ریزاندام چند بخشی است) می‌کند. بعد از اینکه این عمل به اندازه کافی تکرار شد (4 تا 7 جلسه)، اکثر فولیکول‌های موی موجود در پوست به طور کامل نابود می‌شوند.

چه ناحیه‌هایی از پوست را می‌توان به این روش درمان کرد؟


روش لیزر موهای زائد برای تمام نقاطی از بدن که دارای موهای زائد هستند به خوبی جواب می‌دهد، از جمله:

  • صورت (چانه، لب بالا، گونه‌ها)
  • بیکینی (ناحیه تناسلی) و کناره‌های ران
  • کمر، دست‌ها، سینه، زیربغل‌ها
  • پاها، مچ پاها و باسن

مزایای رفع موهای زائد با لیزر


لیزر موهای زائد یکی از پرطرفدارترین اعمال زیبایی است، چراکه می‌تواند بدون هیچ خطری و به طور دائم موهای زائد را از بین ببرد. رفع موهای زائد با لیزر یک درمان غیرتهاجمی است که در آن از پرتوهای به شدت متمرکز نور لیزر برای هدف قرار دادن و نابودی فولیکول‌های تقریباً تمامی نواحی سطح بدن استفاده می‌شود. اگر شما هم می‌خواهید موهای زائدتان را برای همیشه کاهش داده یا کاملاً حذف کنید، روش لیزر موهای زائد مزایای زیادی برایتان خواهد داشت، از جمله:

 

مزایای لیزر

 

هدف‌گیری دقیق 

در روش لیزر موهای زائد از نور متمکز استفاده می‌شود که می‌تواند برای موهای تیره و درشت را بدون آسیب رساندن به پوست اطراف آن‌ها هدف گرفته و نابود کند.

سرعت 

برای رفع موهای زائد با لیزر از یک سری دستگاه‌های لیزر‌ی تخصصی استفاده می‌شود که می‌توانند به طور همزمان و در کسری از ثانیه چند تار مو را درمان کنند. به طور متوسط، لیزرهای مورد استفاده می‌توانند در هر ثانیه ناحیه‌ای به قطر تقریبی 25 میلیمتر را درمان کنند. درمان قسمت‌های کوچک‌تر، مثل خط ریش‌ها، چانه و لب بالا فقط چند دقیقه طول می‌کشد، در حالیکه برای نواحی بزرگتر مثل کمر، شکم یا پاها به 10 تا 30 دقیقه زمان نیاز است.

اثرگذاری بالا 

در اکثر بیماران، با شش تا هشت جلسه لیزر، ناحیه تحت درمان کاملاً بدون مو خواهد بود. تأثیر درمان موهای زائد با لیزر دائمی است؛ به عبارت دیگر، وقتی که فولیکول‌های موهایتان نابود شد، آن موها دیگر رشد نمی‌کنند.

بهترین لیزر موهای زائد چیست؟


در اینجا اولین سؤالی که مطرح می‌شود این است که چطور می‌توان بهترین دستگاه لیزر موهای زائد را برای درمان خود پیدا کرد؟ کندلا، یاگ، لایت‌شیر و سوپرانو (Candela، YAG، LightSheer، Soprano) تنها تعدادی از انواع مختلف دستگاه‌های لیزر موهای زائد هستند که معمولاً در کلینک‌های زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. عموماً، شرکت‌ها نوع فن‌آوری‌های مورد استفاده در محصولات خود را ذکر می‌کنند، اما به این راحتی به مخاطبین خود توضیح نمی‌دهند که چه چیزی یک دستگاه‌ لیزر را از سایر دستگاه‌ها متمایز می‌کند. این یکی از دلایلی است که باعث می‌شود نتوانید دستگاه لیزر مناسب برای موهای زائد و نوع پوستتان را به راحتی پیدا کنید.

 

بهترین لیزر

 

اگرچه دستگاه‌هایی که در ادامه توضیح خواهیم داد، به طور قطع همه انواع لیزرها را پوشش نمی‌دهد، اما با این حال می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم آگاهانه‌تری در مورد درمانتان بگیرید.

لیزر ان دی یاگ (Nd-YAG)

بهترین گزینه برای پوست‌های تیره

  • کاربرد: یکی از معیارهای تأثیرگذاری لیزر میزان جذب پرتوهای آن توسط ملانین (رنگدانه موجود در اپیدرم و مو) یا نرخ جذب گرما و نور توسط ملانین است. نکته دیگری که وجود دارد و این دستگاه لیزر را مناسب پوست‌های تیره می‌کند طول موج‌های بلند است که می‌توانند از ملانین موجود در پوست فراتر رفته و به ملانین موجود در فولیکول مو‌ها برسند. البته، از آنجا که این لیزر روی حجم‌های متمرکزتر ملانین اثر می‌گذارد، تأثیر چندانی بر موهای سفید یا ظریف ندارد.
  • ویژگی‌ها: طول موج‌های بلند مورد استفاده در ان دی: یاگ درمان پوست‌های تیره را راحت‌تر می‌کند؛ استفاده از این نوع امواج همچنین بهترین شرایط را برای نابودی مو در پاپیل (ساختار حبابی شکل موجود در کف فولیکول مو) فراهم می‌کند.
  • معایب: به دلیل جذب پایین امواج این دستگاه، برای رسیدن به نتیجه مطلوب به جلسات درمان بیشتری نیاز است. همچنین درمان با این لیزرها می‌تواند دردناک بوده و تأثیر کمتری بر موهای ظریف دارد.

لیزر الکساندرِ (Alexandre)

بهترین گزینه برای پوست‌های گندمگون (سبزه)

 

لیزر الکساندرِ

 

  • کاربرد: طول موج این دستگاه لیزر موهای زائد کمی از رقبایش بیشتر است (البته به جز ان دی یاگ) که این باعث می‌شود برای طیف وسیعی از تُن‌های پوست، مثل پوست گندمگون، مناسب باشد.
  • ویژگی‌ها: شاید بتوان گفت مزیت اصلی الکساندریت بزرگ بودن دامنه اثر و نرخ تکرار آن است که باعث می‌شود به شکل سریع‌تری نواحی بزرگتری را تحت تأثیر قرار بدهد. این ویژگی‌ها این دستگاه را به یکی از سریع‌ترین لیزرهای موجود تبدیل کرده است.
  • معایب: علی‌رغم داشتن نتایج طولانی مدت، جذب ملانین بالایی دارد که این خطر سوختگی و تغییر رنگ (البته ملایم) پوست را افزایش می‌دهد.

لیزر دیود

بهترین گزینه برای پوست‌های متوسط تیره (medium-dark)

  • کاربرد: دیود که حالا جزء مدرنترین و پراستفاده‌ترین انواع دستگاه‌های لیزر موهای زائد است، در ابتدا برای پوست‌های روشن تا متوسط تیره ساخته شده بود.
  • ویژگی‌ها: دیود هر دو طول موج بلند و کوتاه را منتشر می‌کند که این باعث جذب بالای امواج توسط ملانین و نفوذ عمقی آن‌ها در فولیکول‌های مو می‌شود. وجود طول‌ موج‌های بیشتر احتمال آسیب‌دیدگی پوست را هم کاهش می‌دهد.
  • معایب: بیماران دارای پوست‌های تیره‌تر معمولاً به جلسات درمان بیشتری نیاز دارند. به علاوه، فن‌آوری این نوع دستگاه نسبتاً جدید بوده و بنابراین هنوز اطلاعات کافی برای پیش‌بینی نتایج طولانی مدت آن وجود ندارد.

لیزر روبی

بهترین گزینه برای پوست‌های خیلی روشن

 

لیزرروبی

 

  • کاربرد: از همان ابتدای معرفی دستگاه‌های لیزر موهای زائد به بازار، روبی نرخ جذب ملانین بیشتری نسبت به دیگر لیزرهای موجود داشته، که این موضوع آن را به مناسب‌ترین گزینه برای پوست‌های خیلی روشن و رفع موهای نازک و وشن تبدیل کرده است.
  • ویژگی‌ها: قدرتمند، حتی برای موهای خیلی نازک.
  • معایب: به دلیل این میزان زیاد جذب ملانین، احتمال زیادی دارد که باعث پف کردن پوست محل درمان شود. به همین دلیل، از آن فقط باید برای پوست‌های خیلی روشن استفاده شود. این نکته بسیار مهم است.

چگونه بهترین لیزر موهای زائد را انتخاب کنیم؟


قطعاً در طول تحقیقتان در مورد بهترین لیزر، به آی‌ال‌پی و لیزرهای استاندارد طلایی برخورده‌اید. لیزرهای استاندارد طلایی یکنواخت و منظم هستند؛ فازهای ایجاد شده توسط آن‌ها، در فواصل طولانی مرتبط بوده (تک رنگ یا تک فام هستند)؛ رنگ‌های ناخواسته‌ را حذف و تعدیل می‌کنند؛ پرتوهای آن‌ها به مقدار ناچیزی به اطراف پراکنده می‌شوند. در حالی که آی‌ال‌پی غیریکنواخت و نامنظم است؛ فازهای تولید شده توسط آن در هم تداخل داشته (چند رنگ است)؛ طیف وسیعی از نورهای مرئی در جهات مختلف ایجاد می‌کند؛ و پرتوهای آن خیلی پراکنده می‌شوند.

 

انتخاب لیزر

 

لیزرهای استاندارد طلایی برای رفع موهای زائد مناسب هستند، چراکه لیزر به دلیل استفاده از یک طول موج به خصوص، ایمن‌تر و مؤثرتر است.

آی‌ال‌پی (نور پالس‌دار شدید) از طیف گسترده‌ای از نور استفاده می‌کند که نه تنها توسط فولیکول مو، بلکه توسط پوست هم جذب می‌شود.

نوع لیزر 

لیزرهای استاندارد طلایی، الکساندریت، دیود و ان دی یاگ هستند که می‌توانند موهای زائد را به شکل ایمن و مؤثری رفع کنند. این سه لیزر، دستگاه‌های حالت جامدی هستند که از پرتوهای واقعی لیزر برای نفوذ به فولیکول مو و نابود کردن آن از ریشه، استفاده می‌کنند. این سه لیزر با طول موج‌های مختلفی کار می‌کنند (که متناسب با نوع و رنگ مو و رنگ پوست شما هستند). طول موج الکساندریت 755 نانومتر و طول موج دیود 810 نانومتر است و به همین دلیل، این دو برای رنگ پوست‌های روشن (انواع 1 تا 3 مقیاس پوست فیتزپاتریک) مناسب هستند. لیزر ان دی یاگ بروی یک طول موج 1024 نانومتر کار می‌کند که نفوذ بیشتری در عمق داشته و ایمن‌ترین طول موج برای پوست‌های تیره‌تر بوده و از اینرو ایمن‌ترین و مؤثرترین گزینه برای تمامی انواع پوست‌ها (انواع 1 تا 6 پوست فیتزپاتریک) است.

آی‌پی‌ال لیزر نسیت اما می‌توان از آن برای رفع موهای زائد استفاده کرد. این گزینه به اندازه لیزر مؤثر نبوده و معمولاً برای تأثیرگذاری به تعداد جلسات بسیار بیشتری نیاز دارد. دلیل این امر این است که طیف گسترده نور آن نمی‌تواند فولیکول‌های موها را به طور کامل از بین ببرد. طیف گسترده نور و نفوذ کم عمق آی‌پی‌ال می‌تواند به پوست شما آسیب بزند و در کل برای پوست‌های تیره‌تر (فیتزپاتریک 4 تا 6) توصیه نمی‌شود.

رنگ پوست (مقیاس فیتزپاتریک)

مقیاس فیتزپاتریک، روش اندازه‌گیری نحوه واکنش پوست به نور فرابنفش، یا قرارگیری در معرض نور خورشید، است. مقیاس فیتزپاتریک از یک تا 6 درجه‌بندی شده است که شما براساس رنگ پوستتان جزء یکی از این 6 دسته قرار می‌گیرید. رنگ پوستتان نقش بسیار مهمی در تعیین مناسب‌ترین دستگاه لیزر موهای زائد برای شما ایفا می‌کند. بسیاری از لیزرها نمی‌توانند رنگ پوست‌های به خصوصی را درمان کنند و برخی دیگر هم به خاطر داشتن طول موج‌های مختلف (عمق‌های مختلف و نرخ‌های جذب ملانین مختلف) پوست شما را به شدت در معرض خطر آسیب‌دیدگی قرار می‌دهند.

لیزر ان دی یاگ، با خطر بسیار کمتری برای تمامی انواع پوست‌ها، موهای زائد را رفع می‌کند، اگرچه پوست‌های روشن‌تر می‌توانند بدون هیچ خطری از لیزرهای الکساندریت یا دیود استفاده کنند.

رنگ و نوع مو 

رنگ و نوع موی محل مورد درمان هم یکی دیگر از عواملی است که در تعیین بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای شما نقش دارد. روش لیزر موهای زائد بروی موهای قرمز، طلایی یا خاکستری و سفید اثر چندانی ندارد.

چرخه رشد مو 

فولیکول موهای ما در طول یک چرخه رشد، چهار فاز را پشت سر می‌گذارد و عمل لیزر موهای زائد در فاز دوم که فاز آناژن (فعال) نام دارد، بیشترین تأثیر را دارد. به همین دلیل است که برای رفع موهای زائد با لیزر به چند جلسه درمان نیاز است. طول چرخه رشد بخش‌های مختلف بدن با یکدیگر تفاوت دارد؛ اما در کل، بین جلسات درمان 4 تا 8 هفته فاصله قرار داده می‌شود تا نتایج فاز آناژن به حداکثر برسد. به طور کلی، صورت معمولاً به فواصل کوتاه‌تری نیاز دارد، در حالیکه بین جلسات درمان پاها، دست‌ها و کمر فاصله طولانی‌تر قرار داده می‌شود.

تداخلات و کارهایی که نباید انجام داد


  • استفاده از مواد فعال کننده برنزه (tanning activators) یا کرم‌های برنزه کننده، از دو هفته قبل از جلسه درمان.
  • استفاده از روغن‌های اسنشیال روی هر جایی از بدن به مدت یک هفته قبل از جلسه درمان.
  • استفاده از کرم‌های سفید کننده 2 هفته قبل از جلسه درمان.
  • اپیلاسیون برقی یا وکس کردن ناحیه مورد درمان، از 4 هفته قبل از جلسه درمان.
  • قرار گرفتن در معرض نور خورشید دو هفته قبل یا بعد از جلسه لیزر دائمی موهای زائد.
  • استفاده یا قصد جدی استفاده از شکم‌بندهای طبی.
  • داشتن بیماری‌های پوستی مثل ویتیلاگیو (پیسی)، پسوريازيس، سرطان پوست، اگزما یا درماتیت
  • مصرف راکوتان یا مشتقات ویتامین آ مثل ایزوترتینوئید.
  • قرار داشتن تحت درمان با داروهای حساس كننده به نور (photo-sensitizing)؛ چراکه این داروها می‌توانند باعث سوختگی و برخی عوارض جانبی شوند.

اقدامات احتیاطی قبل از جلسه درمان


برای تأثیر و ایمنی بیشتر درمان، به مدت چهار هفته قبل از جلسه لیزر، از قرار دادن محل درمان در معرض خورشید خودداری؛ بنابراین، ناحیه‌ای که قرار است درمان شود را با یک کرم ضدآفتاب با درجه حفاظت بالا بپوشانید. اقداماتی که قبل از جلسه لیزر باید در خانه انجام شود عبارتند از:

  • پوست باید با آب و یک ماده تمیز کننده ملایم تمیز شود. نباید هیچ اثری از مواد آرایشی یا بوگیر روی ناحیه مورد درمان باقی بماند.
  • بهتر است موها 2 تا 3 روز قبل، و اگر نشد، همان روز جلسه تراشیده شوند. از تراشیدن موهای ظریف خودداری کنید.
  • (برای زنان) صورت نباید تراشیده شود، بلکه بهتر است موهای سیاه با قیچی کوتاه شوند.
  • اگر امکان اصلاح وجود نداشت، موها سه روز قبل از جلسه درمان با کرم موبر رفع شوند.

در طول جلسه درمان


در طول جلسه، بیمار ریلکس به پشت دراز می‌کشد. بسیاری از خانم‌ها در طول درمان به خواب می‌روند، چراکه لیزر دائمی موهای زائد فقط یک حس گرمای ناچیزی تولید می‌کند، که بسیار خوشایند است.

 

درمان با لیزر

 

اقدامات احتیاطی بعد از جلسه درمان


  • در طول هفته بعد از جلسه، ممکن است موهایی غیر از آنچه از فولیکول‌ها جدا شده دوباره ظاهر شوند، که طبیعتاً از روزنه‌های محل رشد موها بیرون آمده و بعد می‌ریزند.
  • بین جلسات اکیداً نباید از روش‌های مکانیکی رفع موهای زائد (موچین، وکس، الکترولیز، اپیلاسیون برقی) که چرخه رشد مو را مختل می‌کنند استفاده شود. در صورت نیاز، می‌توانید موهای را بتراشید یا از کرم‌های موبر استفاده کنید.
  • موهای باقیمانده را می‌توان در جلسات بعدی از بین برد.
  • 10 تا 20% از موها در روزهای بعد می‌ریزند، البته در طول جلسات هم ریزش وجود خواهد داشت.
  • تا زمانیکه حساسیت بعد از درمان پوست وجود دارد، باید پوست با کرم ضدآفتاب محافظت شده و از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری شود چراکه نور آفتاب می‌تواند باعث ایجاد لکه‌ها و رنگ‌های غیرطبیعی در پوست درمان شده شود.
  • می‌بایست تا دو هفته بعد از درمان از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب (برای برنزه کردن و غیره) جداً خودداری شود.

هر جلسه درمان چقدر طول می‌کشد؟


طول جلسه به ناحیه‌ای که قرار است درمان شود بستگی دارد. جلسه درمان کمر و دو پا به طور کامل، حدود یک ساعت زمان می‌برد. درمان کامل دست‌ها، صورت یا ناحیه بیکینی معمولاً نیم ساعت زمان می‌برد.

 

طول جلسه لیزر

 

آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟


رفع دائمی موهای زائد با نور پالس‌دار پوست را به شدت گرم می‌کند و می‌تواند باعث قدری ناراحتی یا درد (خصوصاً در ناحیه بیکینی) شود؛ اما دستگاه لیزر پوست را بسیار کمتر گرم می‌کند (طوریکه در طول درمان تقریباً احساس نمی‌شود)، خصوصاً اگر نوک دسته دستگاه به سیستم خنک کننده مجهز باشد که معمولاً بهترین مدل‌ها چنین ابزاری را دارند.

بین جلسات چقدر فاصله توصیه می‌شود؟


  • حداقل زمانی که باید بین دو جلسه رعایت شود عبارت است از:
  • سه تا شش هفته برای صورت، خط بیکینی و زیر بغل‌ها
  • چهار تا هشت هفته برای پاها، دست‌ها، کمر، تنه.
  • برای جلسات ترمیمی و اصلاحی (maintenance) سالیانه: منتظر بمانید تا مو دوباره قدری رشد کند.
  • اگر حداکثر زمان انتظار فراموش شده یا بیشتر شد، هیچگونه کاهش چشمگیری در تأثیر درمان به وجود نخواهد آمد.

به چند جلسه نیاز است؟


بسته به شخص، برای ناحیه بیکینی، دست‌ها، پاها و کمر به 4 تا 8 جلسه نیاز است. برای زیر بغل‌ها زمان مورد نیاز کمی کوتاه‌تر است: 3 تا 6 جلسه. در کل، تعداد جلسات به نوع پوست و مو و تراکم موهای فرد بستگی دارد. افراد دارای موهای کم پشت و/یا زبر نسبت به افراد دارای موهای پرپشت یا خیلی ظریف به جلسات کمتری نیاز دارند. معمولاً پوست‌های تاریک‌تر و تیره‌تر به جلسات بیشتری نیاز دارند (چراکه انرژی مورد استفاده کمتر است). بین جلسات می‌توانید از کرم موبر استفاده کرده یا موها را بتراشید (حتی درست بعد از جلسه درمان)، البته برای به دست آوردن بهترین نتیجه بهتر است اجازه بدهید موها تا جلسه بعد رشد کنند. پیازهای نابود شده برای همیشه از بین می‌روند پس در صورتی که بودجه کافی برای ماهی یک جلسه درمان نداشتید می‌توانید جلسات را با فاصله سه ماهه انجام دهید؛ که در این صورت نتایج دیرتر حاصل می‌شود اما نتیجه نهایی یکی است.

تأثیر لیزر موهای زائد


  • بعد از 2 جلسه، 40% کاهش مو را می‌توان انتظار داشت.
  • بعد از 3 جلسه، 4/58%، 6/67% تا 75% کاهش مو را می‌توان انتظار داشت.
  • بعد از 4 جلسه، 87% کاهش مو را می‌توان به دست آورد.
  • بعد از 6 جلسه، لیزر موهای زائد بهترین تأثیر را بر موهای رنگدار بزرگ داشته و آن‌ها را 69 تا 90% کاهش می دهد.
  • برای پوست‌های سیاه و تیره، برای رسیدن به نتایج مطلوب به جلسات بیشتری نیاز است چراکه انرژی ارسال شده برای این پوست‌ها باید پایین‌تر باشد. در چنین مواردی، بعد از 5 جلسه، موها 87/52% (لب بالا) و 81/73% (چانه) کاهش پیدا می‌کنند.
  • میزان اثربخشی لیزر دائمی موهای زائد به عوامل زیر هم بستگی دارد:
  • محل قرارگیری و بافت موها: معمولاً درمان موهای زیر بغل راحت‌تر است تا درمان موهای لب بالا.
  • جنسیت فرد: در شرایط برابر، زن‌ها نسبت به مردها به جلسات کمتری نیاز دارند.
  • نوع مو: درمان موهای سیاه از درمان موهای طلایی راحت‌تر است.
  • تراکم موها: درمان موهای کم پشت و پراکنده راحت‌تر از درمان نواحی خیلی متراکم است.

هزینه انواع لیزر موهای زائد در ولنجک و زعفرانیه


هزینه لیزر موهای زائد شما در ولنجک و زعفرانیه به چند عامل بستگی دارد که مهمترین آن‌ها تعداد جلسات مورد نیاز و محل ناحیه مورد نظر در بدن هستند. در جلسه مشاوره اولیه با جزئیات بیشتری در مورد هزینه لیزر موهای زائد با شما صحبت خواهیم کرد.

پرسش‌های متداول


کدام نواحی بدن را نمی‌توان لیزر کرد؟

لیزر مو را می‌توان در تمامی قسمت‌های بدن انجام داد، البته به جز موارد زیر:

  • مستقیماً روی ناحیه تناسلی آقایان یا خانم‌ها: هنوز مطالعات کافی برای اثبات ایمنی کامل چنین درمان‌هایی انجام نشده است.
  • درمان ابروها با لیزر توصیه نمی‌شود چراکه آن‌ها خیلی به چشم‌ها نزدیک هستند.
  • نواحی خالکوبی (تاتو) شده

 

پرسش‌های لیزر

 

چه موقع لازم می‌شود که قبل از جلسه درمان موها تراشیده شوند؟

می‌بایست موهای ناحیه‌های تحت درمان تراشیده شود چراکه در طول درمان با لیزر موها خیلی داغ می‌شوند. وجود موها در زمان اِعمال لیزر، باعث گرم شدن شدید آن‌ها و ناراحتی بیمار می‌شود. به هرحال، اصلاح کردن قبل از جلسه درمان دردسر چندانی ندارد. برای صورت، توصیه می‌شود به جای اصلاح، موها با قیچی کوتاه شوند. بهترین حالت این است که موها دو روز قبل از جلسه درمان تراشیده شوند.

این نوع درمان با چه عوارض جانبی و ریسک‌هایی همراه است؟

در کل، لیزر موهای زائد با استفاده از تکنیک جدید اسکن کردن، در صورتیکه پارامترهای آن به درستی انتخاب شده باشند، با هیچ گونه ریسک سوختگی همراه نخواهد بود.

در حالیکه، در روش نور پالس‌دار یا همان آی‌ال‌پی (بسته به دستگاه مورد استفاده) ریسک سوختگی‌های پیش‌بینی نشده وجود دارد، چراکه طول موج‌های منتشر شده، توسط پیازهای مو و پوست به یک اندازه جذب می‌شوند.

آیا لیزر موهای زائد روی موهای ظریف، خیلی نازک و سفید هم تأثیر دارد؟

نور پالس‌دار و لیزر برای موهای سفید و خیلی ظریف که معمولاً روشن‌تر از پوست هستند تأثیر چندانی ندارند. البته، لیزر روی موهای طلایی تأثیر دارد، چون ملانین دارند. هرچه رنگ پوست روشن‌تر و مو ضخیم‌تر و تیره‌تر باشد درمان سریع‌تر انجام می‌شود. در مقابل، هرچه مو بیشتر باشد، زمان مورد نیاز درمان بیشتر خواهد بود. متأسفانه این درمان برای موهای طلایی یا قرمز نتیجه قطعی نمی‌دهد.

آیا می‌توان لیزر موهای زائد را روی ناحیه‌هایی از پوست که خال دارند انجام داد؟

در هیچ یک از تحقیقات پزشکی گزارش نشده که درمان لیزری نواحی خال‌دار پوست باعث عوارضی بشود؛ البته مادامیکه خال‌ها مشکوک یا مشکل‌ساز نباشند. برعکس، به نظر می‌رسد نور پالس‌دار یا لیزر دیود با نابود کردن ملانوسیت‌ها و ذخایر ملانین، خال‌ها را کم رنگ‌تر و ضعیف‌تر می‌کنند. در مواردی که ضایعات یا خال‌های مشکوک وجود دارد توصیه می‌شود که قبل از انجام درمان با یک متخصص پوست مشورت شود.

چطور می‌توانم بهترین نتیجه را از درمان لیزر موهای زائد به دست بیاورم؟

پزشکان، برای به دست آوردن بهترین و بادوام‌ترین نتیجه، به طور متوسط 9 تا 12 جلسه درمان را برای هر ناحیه توصیه می‌کنند. نتیجه درمان، مورد به مورد متفاوت است؛ معمولاً بعضی نواحی هورمونی‌تر (یعنی کنارهای داخلی ران و پایین صورت) به جلسات بیشتری نیاز دارند، در حالیکه سایر نواحی غیرهرمونی (دست‌ها و پاها) بعد از تنها چند جلسه به خوبی جواب می‌دهند. ما براساس چرخه رشد مو، برای جلسات درمانتان برنامه‌ریزی می‌کنیم؛ یعنی برای لیزر موهای زائد صورت جلسات هر 4 تا 6 هفته یک بار خواهند بود؛ برای بدن، جلسات هر 6 تا 8 هفته یک بار خواهند بود. بهترین راه برای به دست آوردن بهترین و بادوام‌ترین نتیجه، انجام منظم جلسات درمان طبق برنامه‌ریزی انجام شده است.

آیا در آینده به یک جلسه اصلاحی (touch-up) نیاز خواهم داشت؟

بعد از انجام چند جلسه درمان ممکن است هر چند سال یک بار، برای حفظ نتیجه لیزر موهای زائد، به چند جلسه اصلاحی نیاز داشته باشید. برخی تغییرات در زندگی (یعنی بارداری، تغییر در داروها و پیری) می‌توانند بر رشد مجدد فولیکول‌هایی که قبلاً درمان شده‌اند تأثیر بگذارند. البته، موهایی که دوباره برمی‌گردند به طور کلی بسیار درمان‌پذیرتر از موهای درمان نشده هستند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره تلفنی
×ارتباط در واتساپ