امروزه، لیزر درمانی به یکی از محبوبترین راه حل ها برای رفع موهای زائد تبدیل شده است. این محبوبیت به دلیل تاثیر گذاری زیاد و روند بدون درد این درمان است.
این روند درمانی می تواند بطور امن برای عموم استفاده شود، با این حال ممکن است برای افرادی نیز، مناسب نباشد.
دکتر الناز احمدی، متخصص لیزر درمانی، می تواند درباره این روند به شما راهنمایی های لازم جهت تشخیص اثر بخشی کامل لیزر درمانی، ارائه دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو نوبت با شماره 02122026697 تماس حاصل فرمایید.
مزایای لیزر موهای زائد
تکنولوژی جدید گزینه های زیادی جهت از بین بردن موقت و دائمی موهای زائد را فراهم کرده است، و به همین دلیل ممکن است تصمیم گیری برای انتخاب درمان مناسب، دشوار باشد.
گروه متخصص واقع در ولنجک و زعفرانیه این تصمیم گیری را برای شما آسان کرده اند. تیم ما به شما کمک می کند تا سریع ترین و امن ترین راه حل، برای وضعیت شخص شما را ارائه دهد.
یکی از این راه حل ها، لیزر درمانی موهای زائد است که شامل چندین فواید و نکات مثبت خارق العاده می باشد.
لیزر درمانی موهای زائد، بهترین راه حل برای از بین بردن دائمی موهای زائد بدن
بر خلاف روش هایی با نتیجه موقت همچون اصلاح با تیغ، کرم ها، و واکس ها و چسب های موبر، لیزر درمانی نتیجه دائمی به همراه خواهد داشت. این نکته مثبت بدلیل هدف قرار دادن سلول های است که باعث رشد مو می شوند توسط لیزر می باشد. زمانی که این سلول ها آسیب ببینند، از رشد مجدد مو جلوگیری میشود. این روند می تواند تا ۷۶ درصد، جلوی رشد مجدد موهای زائد را بگیرد، و این بنا بر محلی که موی زائد در ان رشد می کند و نوع پوست، متفاوت است.
بدلیل دائمی بودن نتیجه کار، لیزر درمانی می تواند در دراز مدت، بصرفه تر ازدیگر روش های نامبرده شده و موقت، باشد.
این در صورتی است که تنها با هزینه اندک و با سه تا شش جلسه درمان برای بهترین نتیجه، برای همیشه از شر موهای زائد خلاص شده اید و دیگر نیاز به هزینه ماهیانه برای تیغ ها و مواد شیمیایی موبر نخواهید داشت. همچنین شما در زمان هم صرفه جویی می کنید، چراکه فقط در چند جلسه درمانی برای همیشه از موهای زائد رها می شوید و این زمان را می توانید برای عزیزان و اهداف خود سپری کنید.
لیزر درمانی، مناسب برای اکثر مردم و اکثر نواحی بدن
ممکن است شایعاتی در مورد اینکه “ لیزر درمانی فقط برای افرادی با پوست روشن و موی تیره سازگار است”، را شنیده باشید. این طرز فکر در قدیم، بهترین ترکیب برای لیزر درمانی بود، با تکنولوژی امروز و دستگاه های مدرن، روند لیزر درمانی برای تمام افراد میسر شده است.
لیزر درمانی، روشی بسیار امن و مؤثر برای انواع پوست با رنگ های مختلف می باشد. با این حال ممکن است اگر پوستی تیره و موهای ضخیمی دارید، از انواع دیگر لیزر درمانی، پذیرفته نشده باشید، بنابراین بهتر است که با دکتر متخصص خود در این باره مشورت کنید.علاوه بر این، سیستم بروزی که ما از آن بهره می بریم، برای از بین بردن مو های زائد نواحی کوچک و بزرگ و همچنین برای آقایان و خانم ها، مناسب است.
بنابراین ما قادر خواهیم بود موهای زائد سینه، پا، نواحی پشت و کمر و همچنین نواحی حساس همچون بالای لب و بیکینی را در روند همان جلسه، از بین ببریم. بنا بر انتخاب شما، از نواحی مختلفی که برای لیزر درمانی در نظر دارید، هر جلسه می تواند بین چند دقیقه تا یک ساعت باشد.
لیزر درمانی، پوستی صاف و نرمی را، در حدفاصل هر جلسه، برای شما به ارمغان می آورد.
نیاز به رشد مجدد موهای زائد جهت از بین بردن ان در نوبت بعدی توسط روش های قدیمی، یکی از دلایل اصلی ناراحتی مردم است.
به عنوان مثال برای استفاده از واکس و چسب از بین برنده مو های زائد، نیاز است که شما موهای زائد را بین هر نوبت کوتاه نکنید.
به روش الکترولاسیز هم نیاز است که شما، از سه روز قبل موهای زائد خود را اصلاح نکنید. این درحالی است که با لیزر درمانی، ما پیشنهاد می کنیم که همیشه و بین هر نوبت درمانی، پوستی صاف و بی مو داشته باشید.
برای نتیجه مطلوب در لیزر درمانی، بهتر است که هیچ موی زائدی در بدن نداشته باشید و آنرا از قبل اصلاح کرده باشید. این نکته باعث تسریع در روند کار میشود. اگر شما بطور معمول از کرم و واکس موبر استفاده می کنید، ممکن است تغییر نوع اصلاح، به تیغ، برای شما سخت و بین سه تا شش ماه زمان بر باشد.
پزشک متخصص می تواند به شما روش های اثر بخش و ایمن، جهت رسیدن به نتیجه مطلوب و داشتن پوستی نرم و بی مو بین جلسات را پیشنهاد کند.
حداقل سن برای لیزر درمانی موهای زائد، چه سنی است؟
پزشکان سن ۱۸ سال به بالا را برای لیزر درمانی موهای زائد جهت نتیجه مطلوب، پیشنهاد می کنند.
به این دلیل که در فرد بالای ۱۸ سال، روند رشد مو در اثر تغییرات هورمونی کامل شده است.
در شرایط خاص، پزشک می تواند، شرایط لیزر درمانی جهت رفع موهای زائد را برای افراد بالای ۱۲ سال نیز فراهم کند.
اگرچه برای افراد زیر ۱۸ سال، حضور پدر یا مادر و یا شخص سرپرست، در جلسه اول درمان، پیشنهاد می شود. همچنین لازم است که پدر یا مادر و یا سرپرست فرد، فرم مربوطه مبنی بر حضور در جلسه مشاوره جهت آگاهی از روند درمان و مراقبت های بین درمان را، امضا کنند.
لیزر موهای زائد برای چه کسانی مناسب نیست؟
لیزر درمانی برای شما پوستی صاف و بی مو برای مدت زمان طولانی، به ارمغان می آورد. فقط باید مطمئن شوید که شما از شرایط کامل برای این روش از درمان آماده هستید. اگر در حال حاضر، از این موضوع آگاه نیستید، می توانید با پزشک مربوط مشورت کنید.
افراد با مو و پوست روشن
جنس و نوع مو و پوست شما در نتیجه لیزر درمانی بسیار تاثیرگذار است. درحالی که دستگاه های زیادی برای از بین بردن موهای زائد در این روش استفاده میشود، بعضی از آنها با نوع خاصی از پوست مناسب تر است. برای مثال اگر شما پوستی تیره دارید، پیشنهاد ما استفاده از دستگاه ان دی-یاگ می باشد، زیرا آسیب کمتری به پوست تیره شما وارد می کند.
پوست های مستعد لک
از جمله مهمترین عوارض جانبی، می توان از حساسیت های پوستی، تغییر رنگ و ایجاد لکه در پوست یاد کرد.
اگر پوست شما به راحتی لکه دار میشود، توصیه می شود، از لیزر درمانی پرهیز کنید. برای جلوگیری از این عارضه، بهتر است که از قبل، با پزشک مربوط مشورت و در مورد ریسک های این روند آگاه شوید. پزشک شما می تواند مجوز انجام تست بر روی قسمتی از پوست شما را صادر کند که در آن از حساسیت های پوست شما آگاهی حاصل شود.
افراد با شرایط پوستی خاص و بیماری های خاص
لیزر درمانی بطور خاص برای افراد با بیماری های پوستی، از جمله عفونت های پوستی توصیه نمی شود. بعضی از دارو هایی که بیماران پوستی از ان استفاده میکنند، مانند ایزوترتینوئین، پوست را حساس به نور می کند، از این رو بهتر است که با پزشک و متخصص مربوط، قبل از لیزر درمانی، مشورت و از این روند اطمینان حاصل کنید.
- زخم های باز یا کلوید – امکان افزایش خطر ریسک به زخم های باز در لیزر درمانی
- تبخال یا ویروس هرپیس ۱ و ۲ – در بین روند لیزر درمانی، گرمای ناشی از لیزر، امکان بروز لحظه ای گرما در نقاطی که از قبل درگیر این ویروس بوده اند، وجود دارد. بیمار نیاز دارد که دارو های لازم جهت بهبودی از این ویروس را ظرف چهار الی پنج روز به نوبت لیزر درمانی، مصرف کند. درصورتی که گرمای لحظه ای افزایش یافت، روند لیزر درمانی متوقف و در صورت نیاز، مجدد زمان بندی خواهد شد.
- خونریزی – لیزر درمانی ممکن است باعث تشدید خونریزی شود در صورتی که جای زخم اسیب دیده، ملتهب، خراشیده و یا تحریک شود.
- تومور های سرطانی – اگرچه تحقیق ها این موضوع را پشتیبانی نمی کنند، توصیه می شود در بین دوره های اول و دوم درمانی تومور، از لیزر درمانی پرهیز کنید.
- پرتو درمانی – بیماران تحت پرتو درمانی ال ال ال تی، توصیه می شود که بشدت از لیزر درمانی پرهیز کنند، زیرا که تحقیق های مربوطه ثابت می کنند که لیزر درمانی امکان کاهش اثر بخشی سیستم دفاعی بدن را داراست.
افراد باردار
درحالی که اطلاعات در مورد اثر منفی لیزر درمانی و مواد شیمیایی مورد استفاده در هر جلسه، برای فرد باردار کافی نیست، ما توصیه میکنیم که افراد باردار از لیزر درمانی اجتناب کنند. در واقع هیچگونه از درمان های با استفاده از لیزر، برای افراد باردار توصیه نمی شود.
رشد بی جای مو در بین خانم های باردار بدلیل افزایش هورمون ها، گاهی در نوک پستان و شکم شایع است که بطور معمول، این مو ها بعد از دوره بارداری از بین می روند.
هیرسوتیزم یا مو های بدن بیش از اندازه
هیرسوتیزم نام پزشکی برای رشد بیش از اندازه و مفرط مو های بدن است که گاهی می تواند شامل نشانه هایی از بروز مشکلات پزشکی باشد. بعضی از این مشکلات می تواند ناشی از اختلال هورمون در بدن باشد، مانند سندروم تخمدان پلی کیستیک.
اولین راه حل برای آگاهی از دلیل رشد مو های بیش از اندازه در بدن، مشاوره با پزشک متخصص مربوطه می باشد تا دلیل این مشکل، به عنوان مثال، موهای اضافی در صورت خانم ها که معمولا بصورت ریش و موهای بالای لب دیده می شود، مشخص شود. ژنتیک و اختلال هورمون ها، می تواند عامل مؤثر در این زمینه باشد.
محل لیزر درمانی
بنا بر ضخامت مو، محیط سطحی درمان و شرایط پوست و موی شما، شدت لیزر متفاوت است. اگر مایلید که موهای زائد صورت و ابروهای خود را لیزر کنید، بسیاری از متخصصان پوست و پزشکان به شما پیشنهاد میکنند که با روش های قدیمی از جمله واکس و کرم های موبر و یا استفاده از ابزاری همچون مو چین موهای زائد صورت و ابرو را اصلاح کنید.
نور لیزر در اثر برخورد با چشم می تواند بسیار خطرناک باشد و باعث کوری موقت، دیدن حفره های تیره و تار دیدن شود.
هر جلسه لیزر درمانی می تواند برای مدت زیادی به طول انجامد، بنابراین بهتر است که از قبل، برای استراحت بعد درمان، زمان کافی در نظر بگیرید.
آیا لیزر درمانی موهای زائد، روی تاتو، امکانپذیر است؟
در جواب کوتاه باید بگوییم، خیر.
این روند برای از بین بردن موهای زائد روی قسمت تاتو شده ناامن است.
حتی اگر شما تصمیم به پاک کردن تاتو خود دارید، دستگاه های لیزر فقط برای از بین بردن موهای زائد است و نتنها تاتو شما را پاک نمی کند، بلکه به آن آسیب میرساند و باعث تغییر شکل آن، سوختگی و تاول های موضعی و همچنین صدمه جدی به پوست شما می شود.
بهترین راه این است که قبل از تاتو، برای لیزر درمانی موهای زائد اقدام کنید. اینگونه بهترین نتیجه برای شما حاصل می شود و نتنها به پوست شما آسیبی نمیرسد، بلکه تاتو شما ظاهر بهتری خواهد گرفت. به هر حال تاتو روی صفحه نقاشی صاف و نرم زیباتر است!
اما اگر همچنان تصمیم دارید که روی تتوی خود را لیزر کنید، راه هایی برای اینکار وجود دارد.
به عنوان مثال اگر تتو در ناحیه ساعد دست شماست و می خواهید که موهای زیر بغل خود را لیزر کنید، ما میتوانیم این را برای شما میسر کنیم؛ اما در مثالی دیگر، اگر تاتو در ناحیه ران پا قرار دارد و شما می خواهید با لیزر درمانی، کل موهای زائد پا را از بین ببرید، ما نمی توانیم در آن ناحیه عمل لیزر را انجام دهیم و بنابراین، شما می بایست به روش های قدیمی همچون اصلاح با تیغ، در محدوده تاتو ادامه دهید.
این امر بسیار مهم است که برای لیزر درمانی موهای زائد، به کلینیک هایی با افراد متخصص مراجعه کنید تا اطمینان حاصل کنید که با دقت و امنیت لیزر درمانی در اطراف محدوده تاتو انجام خواهد شد.
بنا بر سایز و ناحیه تاتو، قالبی با قطر دو تا سه سانتی متر در محل تتو، قرار خواهد گرفت تا بطور کامل از تتو شما و خود شما محافظت شود.
آیا در صورت استفاده از دارو، می توان لیزر درمانی موهای زائد را انجام داد؟
لیست زیر شامل دارو های حساس به نور از جمله نور لیزر، حساس و خیلی حساس کننده به نور خورشید، داروهای موضعی و سایر عوامل، در روند آگاه سازی عواقب احتمالی ناشی از مصرف دارو، تدارک دیده شده است.
البته این لیست یک راهنمای کامل نیست و نمی تواند جایگزین دستور پزشک و پیشنهادات پزشک داروساز شود.
اگر سؤال خاصی درباره ی نسخه خود دارید، لطفاً با پزشک خود تماس بگیرید و یا از دکتر داروساز درخواست بازبینی نسخه خود را داشته باشید و همینطور به همراه نسخه، یادداشت های مربوط به داروهای خود را نیز همراه داشته باشید.
پزشکان حاضر در کلینیک زیبایی ولنجک و زعفرانیه، همیشه برای کمک به شما، جهت داشتن ظاهر زیبا و همچنین امنیت کامل شما، تلاش می کنند.
بسیاری از دارو ها به تنهایی، باعث اختلال در روند لیزر درمانی نمی شوند، اما در صورتی که با چند داروی دیگر به صورت ترکیبی استفاده شوند، باعث افزایش ریسک و خطر خواهند شد، به عنوان مثال، مصرف همزمان داروهای ضد بارداری و آنتیبایوتیک ها
بعضی از دارو های موضعی و خوراکی، بعد از مدتی کوتاهی، بین یک تا دو روز از بدن شما دفع می شوند، حال آنکه دیگر دارو ها ممکن است تا یک ماه در بدن باقی بماند.
دسته بندی زیر، رایج ترین داروهای حساس به نور، آورده شده است:
دارو های درمان جوش
داروهای مختلفی از جمله خوراکی و موضعی وجود دارد که برای از بین بردن باکتری های جوش و التهاب ها بکارگیری می شود. بدین منظور، راه های مختلفی وجود دارد و گاهی بهتر است از چند روش برای از بین بردن جوش ها استفاده کرد.
- اکوتان ها
- ژل دیفرین
- کپسول اسیترتین
آنتی بایوتیک ها
آنتی بایوتیک ها، داروهای ذکر شده در نسخه پزشک که برای ازبین بردن التهاب های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرند، هستند.
بسیاری از عفونت ها مسریند و احتمال خطر جدی برای فرد را دارند. پس بسیار مهم است که از انتی بایوتیک ها به درستی و بصورت کامل استفاده شود.
- سولفا دارو ها
- کوئینولونس
- فلوروکینولون ها
- داپسون
- تتراسایکلین ها
انتی هیستامین ها
آنتی هیستامین ها از جمله دارو های بدون نیاز به نسخه می باشند که برای جلوگیری و بهبود از آلرژی ها و نشانه ها و عوارض حساسیت های فصلی مورد استفاده قرار می گیرند.
- دیفن هیدرامین
- لوراتادین
- سیپرو هپتادین
- پرومتازین
- ستیریزین
انتی اندروژنیک یا ضد جوش
به عامل مسدود کننده اندروژن در بدن، گویند. اندروژن ها از جمله هورمون هایی هستند که وظیفه ترشح هورمون های مردانه را دارند. از این هورمون برای درمان بیماری سرطان پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.
- اندروکور
- اوفلکس
- سیپرونولاکتون
- کرم وانیکا
ضد التهاب ها
جزوی از دسته آنتیبایوتیک ها هستند که از التهاب و عفونت های ویروسی، انگلی، باکتریایی و قارچی جلوگیری می کنند.
- تتراسایکلین: باعث بهبود عفونت های پوستی و جوش های صورت می شود، از جمله، دمولوسیکلین، کلروتتراسیکلین، اکسیتتراسیکلین، ادوکسا و … می توان نام برد.
- فلوروکینولون: برای بهبود عفونت های مجرای ادراری و بیماری های مزمن انسداد ریه مورد استفاده قرار می گیرد، از جمله، لووفلوکساسین، فکتیو، اولوکس، فلوکسین، سیپرو، نروکسین و … می توان نام برد.
دارو های غیر التهابی غیر استروئدی
در درمان برای کاهش تورم و التهاب مورد استفاده قرار می گیرد.
- ایبوبروفن
- ناپروکسن
- کتوپروفن
داروهای انتی کلوسترول
دسته ای از دارو ها هستند که جهت کاهش کلوسترول در بدن، بوسیله جلوگیری و سرکوب آنزیم های تولید کننده کلوسترول در کبد، فعالیت می کنند.
- لیپیتور یا اتروواستاتین
- کولسولام یا ولکول
- کولستیپول یا کولستید
- پنتتین
ضد میکروب ها
دارو هایی که برای کاهش و از بین بردن ریز سازه هایی از جمله ویروس ها، قارچ ها، باکتری و … مورد استفاده قرار می گیرند.
- داپسون
- مولسیون فیزوهکس
- سپتیزول
ضد قارچ
داروهایی که برای درمان قارچ ها از جمله سرطان، مخمّر و کاندیدا مورد استفاده قرار می گیرد.
- لوترمین
- میکود
- کلوتریمازول
داروهای درمان فشار خون
دارویی که برای کمک به کاهش فشار خون تجویز می شوند.
- هیگروتون
- لوسول
- بومکس
داروهای درمان قلب
ترکیبی از دارو ها که برای استفاده در اثر بروز سکته قلبی و یا مشکلات دیگر قلبی مورد استفاده قرار می گیرد.
- کاردیزم، دیلاکور و تیازک
- کوردارون
- پروکاردیا
- کوییناگلوت
درمان عقده سمپاتیک
بیمارانی که درگیر مشکلات قلبی در نواحی قلب و اعصاب واگ هستند، توصیه می شود که از لیزر درمانی پرهیز کنند.
داروهای سرطان و شیمی درمانی
شیمی درمانی شامل داروهایی برای از بین بردن سرطان می باشد.
- انتراسیکلین ها
- داکاربازین
- تاکزان
- وینبلاستین
- فلئوروراسیل-5
آلرژی های پوستی
- آنتی هیستامین
- درمان آنتی پریورتیک به جز ویتامین دی
- کورتیکوزتروید
- اپینفرین
- پماد و کرمهای موضعی
داروهای دیابت
بیمارانی که دارای دیابت نوع یک هستند، از انسولین استفاده می کنند. درحالی که بیمارانی با دیابت نوع دو، می توانند با رژیم غذایی خاص و ورزش های روزانه بهبود حاصل کنند. بعضی از بیماران نیز نیاز به استفاده از داروهایی دارند که به ترشح یکنواخت و ثابت گلوکز در بدن، کمک می کند.
- اکتوز یا پیوگلوتازون
- آواندیا یا رزیگلیتازون
- گلیبورید یا دیابتا و گلیناز
- رپاگلینید یا پاراندین
- نتگلیند یا استارلیکس
دارو های ادرارآور
داروهایی که افزایش تولید ادرار در بدن کمک می کنند.
- آلداکتون یا سیپرونولاکتون
- بومتانید
- هیدروکلروتیازید
- فوروسمید یا لاسیکس
- تیازیدز یا هیرودیوریل
فاکتور های رشد اپیدرمی یا مسدود کننده گیرنده های آنژیوتانسین
پروتئین های میتوژن که در روند بهبود جای زخم، رشد سلول ها و شکل گیری تومور، نقش دارد.
- ارلوتینیب
- ستوکسیمد
- جفیتینیب
- پنتیوموماب
- واندتانیب
هیپوگلیسمی ها
داروهایی هستند که برای کاهش میزان گلوکوز در خون در بیمارانی با دیابت نوع دو، تجویز می گردد.
- بازدارند آلفا گلوکسیداز
- بیگوآنید
- سولفونیلورئاس
- تیازولیدیندیون
آرام بخش های اصلی
داروهایی که جهت کاهش استرس و تنش مورد استفاده قرار می گیرند.
- بوتیروفنون
- فنوتیازین
- پیپریدین و ترکیبات پیپرازین
- تیوکزانتن
داروهای درمان مالاریا
داروهای تجویز شده در هر کشور برای درمان بیماری مالاریا متفاوت است. داروی ضد مالاریا برای درمان مالاریا استفاده می شود.
- کلروکوئن یا آرالن
- کوئناین
- هیدروکسیکلروکوئن یا پلاکوئنیل
داروهای ضد روان پریشی و ضد تشنج
این دسته از دارو ها برای بیمارانی که درگیر روان پریشی، خصوصا اختلالات دوقطبی و همچنین شیزوفرنی هستند، تجویز می گردد.
- آریپیپرازول یا ابیلیفای
- اولانزاپین یا زیپرکسا
- فنوتیازین
- تیوکسانتین یا کلروپروتیزن
- زیپراسیدون یا ژئودون
پین کیلر ها یا ضد درد
دسته ای از دارو ها که برای جلوگیری از درد مورد استفاده قرار می گیرند.
- سلبرکس
- هیدروکودون
- مپریدین
- اوکسیکودون
پورفیرین ها
گروهی از دارو ها که برای درمان پورفیرین، مورد استفاده قرار می گیرد.
- بتب کروتین
- کلروکوئن یا آرالن
- هیدروکسی کلروکوئن یا پلاکوئنیل
- ویتامین دی
حساس کننده های نور
داروهایی که می توانند باعث ایجاد جوش و آفتاب سوختگی روی پوست در معرض نور خورشید، شوند.
- آمینولوولینیک اسید-۵
- متیل-۵-آمینولوولینیک
- فتوفرین
داروهای ضد افسردگی و روانی
دسته ای از دارو ها که جهت درمان افسردگی و دیگر شرایط روانی از جمله اختلالات وسواسی، اختلالات تغزیه ای، اضطراب و … تجویز میگردد.
- آتیوان یا زانکس
- پروزک یا زولوفت
- فنوتیازین
- تریسیکل آنتی دیپرشن
رتینول ها
دارو های مرتبط با ویتامین آ، جهت کنترل رشد بافت پوششی سلول ها
- اسیترین
- دیفرین
- ایسوتریتینوین
- رتین-آ
- تازوراک
داروهای پوستی برای درمان سرطان پوست
این دارو ها برای درمان سرطان پوست مورد استفاده قرار می گیرند:
- آمینولوولنیک اسید-5 یا لوولان
- متیل-۵-آمینولوولنیک اسید
- فتوفرین
- ورتپورفین
استروئد ها
ترکیبات آلی که شامل ویتامین ها، هورمون و آلکالوئید ها هستند. درصورت همزمانی استفاده استروئید ها با لیزر درمانی، امکان انسداد، در روند بهبود زخم ها، وجود دارد.
- اندروستندیون
- بولدنون
- دانازول
- ناندرولون یا پروفیر
- استانزولول
- تستوسترون
سایر دارو ها با پتانسیل حساسیت به نور
- آمیودارون
- دنورکس یا تگرین
- داپسون
- دیلیازم
- دیلتیازم
- انالاپریل
- هیدروکسیکلرونوکوئن
- پارا آمینوبنزوئیک اسید
- پاکلیتاکسل
- پروفیریا
- کوئناین
- کوئینداین
- لوپوس اریتماتوز سیستمیک
- وایتالیگو
عوامل موضعی
فقط در صورت اینکه آن محل، درحال درمان باشد، مورد نگرانی خواهد بود. تنها اندکی از داروهای درمان موضعی، ممکن است باعث ایجاد جوش و سوختگی در محل لیزر درمانی شوند. ترکیب حساسیت به نور و عوامل خاص در نور لیزر، باعث ایجاد واکنش های نامطلوب روی پوست می شود. این داروها می توانند بصورت موضعی، خوراکی و از طریق چربی های زیر پوستی، جذب و استفاده شوند و می بایست در جلسه لیزر درمانی همراه فرد باشند.
حساسیت به نور، می تواند باعث ایجاد جوش، اریتما، سوزش، التهاب و خطر افزایش ریسک شود.
داروهای خوراکی یا موضعی
- آکوتان
- دیفرین
- دواک
- درمان هورمونی
- استروژن ها
- داروهای ضد بارداری خوراکی
- رنووا
- ویتامین آ
- تازورک
- تتراسیکلین یا دوکسیسیکلین
سوالات متداول
آیا لیزر درمانی برای افراد با بیماری صرع مضر است؟
پیشنهاد ما به این دسته از بیماران این است که با پزشک متخصص مشورت نمایند. هر شخص با بیماری صرع، می بایست مجوز پزشک، حاکی از بی خطر بودن لیزر درمانی برای موهای زائد را همراه خود داشته باشد و قبل از شروع لیزر درمانی آنرا به مسئولین کلینیک نشان دهد.
پزشکان حاضر در کلینیک ولنجک و زعفرانیه، همچنین پیشنهاد می کنند که با استفاده از عینک مخصوص محافظ، امنیت کامل، در روند لیزر درمانی را برای شما محیا کنند.
آیا می توان در صورت استفاده از داروهای ضد بارداری، لیزر درمانی مو های زائد را نیز انجام داد؟
بله لیزر درمانی برای افرادی که از داروهای ضد بارداری خوراکی و همچنین آی یو دی استفاده می کنند، بی خطر است.
آیا می توان در هنگام قاعدگی، در جلسه لیزر درمانی حضور یافت؟
بله شما می توانید هنگام قاعدگی نیز از لیزر درمانی جهت رفع موهای زائد بهره برید. پزشکان پیشنهاد می کنند که از تامپون و قیف های درون واژنی، جهت لیزر در ناحیه واژن، استفاده گردد.
آیا استفاده از مکمل های رشد مو، در نتیجه لیزر درمانی مؤثر خواهد بود؟
بله مکمل های رشد مو، بدلیل افزایش رشد مو باعث اختلال در روند لیزر درمانی برای رفع موهای زائد می شوند. به همین دلیل پزشکان پیشنهاد می کنند در خلال دوره ی لیزر درمانی از این گونه مکمل ها، استفاده نشود.
مواردی که قبل از شروع روند لیزر درمانی موهای زائد، باید از آن پرهیز کنید
- اصلاح محل مورد نظر، جهت لیزر درمانی، بوسیله تیغ، در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۴ ساعت به درمان
- از داروها شیمیایی و لیزر درمانی جهت لایه برداری پوستی، حداقل به مدت یک ماه تا شروع درمان، پرهیز کنید.
- لایه برداری یا اکسفولییت محل مورد نظر، جهت لیزر درمانی، در بازه زمانی ۳ روز تا درمان
- درصورت استفاده از برنز کننده ها، مطمئن شوید هیچ اثری از آن بر روی پوست باقی نمانده باشد.
- از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید همچنین سولاریوم و دارو های برنز کننده، در حد فاصل دو هفته بعد از جلسه درمانی، بپرهیزید.
- از کرم های موضعی و آب رسان و همچنین عطر و اودکلون در محلی که می خواهید لیزر شود، در قبل از هر جلسه، پرهیز کنید.
- از واکس ها و کرم های موبر و همچنین کندن مو توسط اپیلیتور و مو چین، در محل مورد نظر جهت لیزر درمانی، در حد فاصل یک ماه به شروع دوره، بشدت پرهیز کنید.