مزوتراپی ابرو روشی بسیار کاربردی و موردعلاقه برای افزایش تراکم موهای ناحیه ابرو میباشد. افرادی که از ریزش موهای ابرو رنج میبرند و یا ابروی آنها کم پشت است میتوانند به کمک این روش غیرجراحی و ساده فرم دلخواه خود را به دست آورند. مواد مورد استفاده در کوکتل ها مزوتراپی ابرو سبب تقویت موضعی موها و تحریک آن ها برای رشد بیشتر خواهند شد. بدین ترتیب پس از پشت سر گذاشتن جلسات درمانی لازم و با صرف هزینه ای کمتر از روشهای کاشت ابرو، ابروها پرپشت و متراکم تر خواهند شد.
مزوتراپی ابرو ها
در این روزگار به دلیل تغییرات محیط و سبک زندگی به ویژه تغییرات آب و هوا و محیط زیست انسان ها، استرس و تنش بیش از حد و اختلالات خواب، میزان الاینده و الودگی بیش تری بر روی مو های ما قرار می گیرد. به همراه تمامی این دلایل ذکر شده، یک دلیل دیگر نیز وجود دارد که ان اهمیت زیبایی طبیعی شخص است که سلامت مو در ان بسیار موثر است. در واقع باید گفت که حفاظت از سلامت مو از درگیری و رفع نتایج حاصل از اسیب به سلامت پوست ومو اسان تر است. ( پیشگیری بهتر از درمان).
مزوتراپی ابروها شیوه ای از درمان است که مخلوط و آمیخته ای از ویتامین ها، مواد معدنی و امینواسیدهای مورد نیاز سلامت مو را به صورت تزریقی به درون پوست وارد می کنیم. در طی روش درمانی مذکور، اجزا ماده تزریقی به راحتی می توانند به عنوان مواد تغذیه کننده مو وارد فولیکول های مو بشوند. در حالی که با اعمال این شیوه درمانی، عارضه ریزش مو ترمیم می شود، ساختار مو نیز ضخیم شده و ریزش مو متوقف می شود در نتیجه مو های بیمار ضخیم تر و براق تر می شوند.
متد مزوتراپی همچنین می تواند برای تقویت و ترمیم ابروها نیز استفاده شود که سبب تحریک و تقویت رشد مجدد مو ها می شود، به خصوص زمانی که ابروها به مدت زیادی در معرض واکس (ترکیبات شیمیایی ارایشی ابروها) بودند و یا زمانی که شخص میزان مو ابرو ان کم است نیز از این روش ترمیمی استفاده می کنند. با تحریک رشد مجدد موهای ابرو باعث می شود که مجدد ابروها به صورت پرپشت و در فرم اولیه درایند که این عمل تاثیر مثبتی در زیبایی چهره و اعتمادبنفس بیمار دارد.
انتقال ماده دارویی به شیوه کاملا مستقیم به درون لایه پوست
در شیوه درمانی مزوتراپی از روش پیشرفته و ارتقا یافته ای جهت ورود دارو به درون لایه های پوست و تحویل دارو به فولیکول مو استفاده می کنند که این روش شامل ورود مستقیم و فیزیکی ماده دارویی به لایه های عمیق پوست می باشد. در این پروسه درمانی ماده دارویی فعال به شیوه ای کاملا فعال و هدفمند و با سطح کیفیتی ارتقا یافته، می توانند به صورت موثری وارد لایه های پوست بشوند و نتایج بهتری را در ترمیم نمایان کنند.
تحریک فولیکول های مو
فولیکول های مو یک جز از ساختار موهای تعبیه شده در پوست شما هستند که هر رشته مو به فولیکول خود متصل است. در هر فولیکول مو یک غده سباسه (غده چربی) وجود دارد که وظیفه دارند به واسطه ترشح کردن ترکیبات چربی، ساختار مو را به خوبی تغذیه کنند و همچنین ساختار فوقانی مو را مرطوب نگهدارند.
عمل مزوتراپی به واسطه سوزن های کوچک سبب تحریک فولیکول های مو و تحریک فاکتور های رشد تولیدی سلول های کراتینوسیت (سلول اصلی سازنده اپیدرم پوست) میشوند که نتیجه تحریک این دو فاکتور افزایش رشد مو ها و ترمیم مجدد ساختار مو می باشد.
مزوتراپی روشی ایمن، قابل اعتماد، بدون درد.
درمقایسه با روش های تهاجمی و جراحی جهت ترمیم مو افرادی که دچار طاسی و یا افرادی که موهای ابروهای آنها بیش از حد نازک است، روش مزوتراپی به عنوان یک روش پیشرفته و تکامل یافته ای است که بسیار قابل اعتماد و ایمن است و البته که روشی با حداقل عوارض جانبی و بدون درد می باشد.
روش مزوتراپی شامل ایجاد حفرات کوچک در پوست است که ماهیتی درمانی دارد و هیچ اثر تخریبی و نابهنجاری را در بافت های اطراف ساختار مو ایجاد نمی کند.
تقویت ایمنی و سلامت پوست
علاوه بر تقویت رشد مجدد موهای ابرو و جوان سازی فولیکول های مو، در طی عمل مزوتراپی جوان سازی کلی وعمومی لایه های پوست مجاور ابروها نیز انجام می شود. پوست این نواحی حاصل از تزریق شامل تعدد بیش تری از کراتینوسیت ها و فاکتورهای رشد می باشند که سبب رشد مو هایی ضخیم و بلندتر و پرپشت تر می شوند. البته که این اثر تقویتی در مقایسه با کیفیت رشد مو در سایر قسمت های بدن کاملا اشکار است که کیفیت ورشد مو ابرو شما از سایر قسمت های بدن بهتر وبیش تر است.
ورود سوزن های کوچک به درون لایه پوست طی عمل تزریق باعث تحریک تولید انژیوژنزیس (ترکیب شیمیایی محرک رگ زایی) می شود، در نتیجه این عمل میزان رگ زایی در ناحیه مزوتراپی و ابروها افزایش میدهد و میزان خون رسانی به این ناحیه را تقویت می کند.
کاهش التهاب پوست
می تواند التهاب در ناحیه ابروها ناشی ازوجود شوره باشد و خارش و التهابات ایجاد شده درناحیه ابرو به علت ان است که فولیکول های مو در این ناحیه به میزان گسترده و زیادی اسیب دیده اند.
مزوتراپی به گونه ای موثر باعث کاهش میزان التهاب می شود که این امر را با تقویت لایه های پوست و حفظ شرایط سالم پوست انجام می دهد. در نهایت مزوتراپی به عنوان یک متد درمانی نتیجه می دهد به رشد تقویت یافته ابرو ها.
ایجاد و حفظ PH بافت پوست در میزان طبیعی و نرمال:
پوست ما در اغلب اوقات ممکن است که کثیف و دارای الاینده باشد و بدین ترتیب الاینده ها و ترکیبات شیمیایی چربی فولیکول های مو را مسدود کنند حتی فولیکول مو هایی که بر روی سر ما قرار دارند که نتیجه ان ایجاد PH غیر نرمال در پوست می باشد و در نتیجه تغییرات نامطلوب PH پوست، بدن انسان کیفیت عملکرد دفاعی خود را بر علیه عفونت ها ی محتمل از دست می دهد و یا انکه این PH نامطلوب سبب اسیب ساختاری به پوست و ابروها می شود.
تخلیه سم لنفاوی
مویرگ های لنفاوی کمک می کنند تا معابری جهت انتقال سلول های ایمنی بدن به سایر قسمت های بدن باشند و البته که سیستم لنفاوی مابعات اضافی تجمع یافته در اب میان بافتی و سموم تولیدی و انباشته شده در بدن را جمع اموری و به عبارتی بافت ها را از این مواد تجمع بافته شستشو ی دهند. این پروسه انتقال سلول های ایمنی و ورود مایعات اضافی و سموم بدن به درون عروق لنفی با کنترل سلول های بنیادی درون فولیکول های مو صورت می گیرد.
در نتیجه با انجام مزوتراپی باعث تقویت و گسترش عملکردی سیستم لنفی بدن می شویم و بدین ترتیب قدرت بدن را در دفع سموم و تصفیه و تهویه شیمیایی بافت ها افزایش می دهیم که در واقع هرچه که سیستم لنفاوی بهتر عمل کند، قدرت سم زدایی بدن ارتقا یافته و سلامت عموم بدن بهبود می یابد.
چه کسانی کاندیدا مناسب دریافت درمان مزوتراپی هستند:
تمامی افرادی که از میزان تراکم ابروهای خود رضایت ندارند و یا از مشکل ریزش ابرو رنج میبرند میتوانند مزوتراپی ابرو را به عنوان یک روش غیر جراحی برای حل مشکل خود انتخاب کنند. مزوتراپی ابرو علاوه بر پرپشت کردن موهای ابرو برای افرادی که از شوره ابرو رنج میبرند نیز گزینه مناسبی خواهد بود. تنها افرادی که به شکل دائمی یا موقتی گزینه های مناسبی برای مزوتراپی ابرو نیستند عبارتند از:
- همه افرادی که دچار ریزش مو های ابرو هستند که به علت بیماری هایی از جمله عفونت یاکتریایی سیفیلیس (ناشی از باکتری ترپونما پالیدوم)
- بیمارانی که مبتلا به دیابت، هپاتیت، هموفیلی (اختلال انعقادخون)، ایدز و سایر بیماری های مشابه این دست هستند
- بیمارانی که دچار ریزش و کمبود مو هستند که به علت مصرف نوعی خاص دارو مانند شیمی درمانی می باشد که این بیماران بعد از طی دوره درمان و بهبود سلامتی، با اعمال مزوتراپی مجدد ساختار مو، ابروهای خود را تقویت می کنند.
- بیمارانی که کیفیت ساختاری مو انها نامناسب است و دلیل ان ارث و ژنتیک شخص می باشد.
- زنان باردار که ممکن است به علت بارداری دچار اختلالات ساختاری مو بشوند.
انواع شیوه های مزوتراپی ابرو
مزوتراپی ابرو در دو شیوه متقاوت قابل ارائه است:
مزوتراپی شیمیایی
در این متد درمانی از ترکیبی از مواد شیمایی تزریقی استفاده می کنند که به قسمت مزودرم پوست تزریق شده و با عملکرد هماهنگ این اجزا شیمیایی با یکدیگر سبب تقویت رشد مو های ابرو ها می شود که این امر مهم به واسطه، تقویت میزان جریان خون به بافت های موضعی، حنثی سازی DHT (یک هورمون اشتقاق یافته از تستوسترون است که در بافت های محیطی سنتز می شود.)، کاهش التهاب و تحریک سنتز کلاژن انجام می شود در نتیجه باعث درمان ریزش مو می شود.
(این ترکیب شیمیایی تزریقی شامل ترکیبات، buflomedil (ترکیبی وازواکتیو است که بر میزان انقباض و انبساط عروق و کنترل جریان خون موثر است.)، و ترکیب ماینوکسیدیل (دارو تقویت کننده میزان جریان خون به فولیکول های مو)، فیناستراید (دارو مهار کننده تولید DHT) و دارو دوتاستراید (مهار کننده تبدیل تستوسترون به DHT) به علاوه ترکیبات بیوتین (یکی از ویتامین های زیرگروه B) و ویتامین ها و سیلیکون آلی (ترکیب تقویت کننده مو پوست ناخن و بافت همبندو استخوان ها)
روش درمان فیزیکی مزوتراپی
در این روش پزشک سوراخ هایی با میزان قطرچند میکرومتر در پوست ناحیه تحت ترمیم ایجاد می کند که سبب تحریک رشد مو ابرو شده. این حرکت سبب تحریک سنتز دو رشته پروتئینی پوست به نام الاستین و کلاژن می شود که سبب تسهیل پروسه سنتز مجدد بافت ناحیه ابرو ها می شود. در طی این پروسه ترمیم هیچ اسیبی به رشته های کلاژن اولیه موجود در پوست، وارد نخواهد شد.
مواد مورد استفاده در مزوتراپی ابرو
به جهت اماده شدن برای انجام مزوتراپی در گام اول باید دانست که محصولات مفید دارویی به جهت تزریق کدام اند؟ به دلیل انکه متخصصان ترکیبی ار عناصر دارویی مفید را به طور منحصر برای هر بیمار تهیه می کنند که این ترکیب تزریقی می تواند از 2 تا 6 نوع ماده موثر ترمیمی را شامل شود. عناصر دارویی – ترمیمی که پزشکان در ترکیب تزریقی به کار می برند به شرح زیر است:
- ویتامین های خانواده B: این گروه از ویتامین ها تسهیل کننده و یاریگر ایجاد متابولیسم طبیعی در بافت های بدن هستند که البته در ترمیم مو های ابرو نیز نقشی موثر دارند.
- تزریق عناصر روی و مس به لایه های پوست که به حفظ و تقویت استحکام ساختار ابرو ها کمک می کند. این دو عنصر به بیمارانی که مشکل ریزش ابرو دارند تزریق می شود.
- ماده شیمیایی که رشد موهای ابرو را تسریع می کند ترکیب هیالورونیک اسید است. بخصوص از زمانی که مونومر های امینواسید پایه ساختاری مو هارا تشکیل می دهند و این مونومر ها کمک کننده سنتز و ساختار رشته های پروتئینی کراتین مو هستند و به دلیل این خواص مفید ذکر شده، این ترکیبات به عنوان اجزا فعال و مفید در ترکیبات تزریقی مزوتراپی محسوب می شوند.
- با تزریق ترکیبات شیمیایی به نام کوانزیم ها (ترکیباتی کمک کننده به عملکرد انزیم های بدن) به درون پوست ناحیه ابروها، سبب تقویت ساختار ابروها شده و در نتیجه کیفیت و کیمیت مو ابروها افزایش می یابد.
- گاهی در ترکیب تزریقی مزوتراپی از ترکیب فعالی به نام ماینوکسیدیل استفاده می کنند. اما چندان ماینوکسیدیل استفاده نمی شود چراکه این دارو بسیار خطرناک و استفاده از ان ریسک بالایی دارد و ممکن است که سبب ایجاد واکنش های بیولوژی نامطلوب و مضر در بیمار بشود، در نتیجه از استفاده ان در اغلب موارد خودداری می کنند.
علاوه بر شرایطی که پزشک به تناسب نیاز شما ترکیب تزریقی را درست کند، کوکتل های از پیش اماده شده در کارخانه دارویی نیز هستند که تسهیل کننده و کمک کننده انتقال مواد مغذی به ابرو ها هستند. متخصص درمانی وضعیت بیمار را ارزیابی می کنند و بهترین نوع کوکتل دارویی را برای انها انتخاب می کنند. در واقع کوکتل ها ترکیباتی محلول شیمایی با ماهیت مواد مغذی ساختار های بافتی بدن هستند که به علت انکه به صورت محلول و ریز ملکول هستند به راحتی و سرعت مواد مغذی را به لایه های پوست نفوذ می دهند.
انواع کوکتلهای مورد استفاده در مزوتراپی ابرو
کوکتل های الوپاتیک (ترکیباتی درمانگر ناهنجاری های فیزیولوژی) مورد استفاده در مزوتراپی
این ترکیبات الوپاتیک شامل ویتامین ها، مواد معدنی و رشته های پروتئینی الاستین و کلاژن و ترکیبات دارویی گشادکننده عروق خون به همراه سایر ترکیبات فعال شیمیایی هستند. پزشک بعد از معاینه دقیق و جزئی نگرانه ابروها و پوست بیمار، موقعیت مناسب این تزریق و نتایج ممکن بعد از تزریق را تشخیص می دهد و همچنین پزشک مشکل ساختار پوست و مو بیمار را بعد از معاینه تشخیص داده. نکته مهم در این جا این است که مزیت کوکتل ها الوپاتیک این است که نتیجه درمان به سرعت نمایان خواهد شد و دوره ترمیمی کوتاه مدت است.
کوکتل های هومیوپاتیک (دوز های تزریقی اندک اند و محوریت فعالیت ان سبب تقویت سیستم ایمنی و پتانسیل های ترمیمی بدن می شود.) مورد استفاده در مزوتراپی ابروها
کوکتل های هومیوپاتیک تنها شامل عناصر به دست امده از گیاهان اند که در یک محلول ابی حل شده اند و در ساختار این ترکیب هیچ موع ماده الی چربی و سایر انواع مواد شیمیایی وجود ندارند. این ترکیب دارویی در واقع تحریک کننده پتانسیل های ترمیمی مکانیسم های ترمیمی بدن هستند و از جهتی دیگر، کمک به فعالیت به بولب های فولیکول مو (سلول های فعالی که در انتهای فولیکول های مو قرار دارند.) می کنند. اثر ترمیمی این ترکیب دارویی ناگهانی ویکدفعه نمایان نمی شود بلکه به مرور زمان و طی جلسات ترمیمی، نتیجه قابل توجهی را نشان می دهد. نکته مهم این جا است که چنین کوکتل های دارویی مناسب بیمارانی هستند که نگران زیبایی ابروها و نگران بیماری و ریزش مو های ابرو خود هستند
فرآیند مزوتراپی ابرو
اولین گام استفاده از بی حس کننده موضعی در ناحیه ترمیمی ابرو است. کوکتل ها شامل ترکیباتی از جمله: فاکتورهای رشد، مهارکننده های تولید DHT و ویتامین های ضروری هستند که به درون لایه درم پوست ابرو تزریق می شوند که این تزریق از طربق یک سیستم انتقال ویژه انجام می شود. لایه درم پوست همان لایه ای از پوست است که ریشه مو در ان قرار دارد. زمانی که بیمار ترکیب دارویی را تزریق می کند، می تواند به زندگی معمول روزانه خود ادامه دهد و در نتیجه شرایط خاص بعد از مزوتراپی وجود ندارد.
انواع ابزار مورد استفاده در مزوتراپی ابرو
ابزار تفنگ مانند مزوتراپی:
استفاده از این دستگاه نیازمند نهایت دقت و توجه در حین مزوتراپی است چراکه اگر کار اشتباهی در حین کار با دستگاه صورت بگیرد منجر به ایجاد اسیب هایی جزئی و اندک در ناحیه پوست سر بیمار می شود. بنابراین پیش از انکه چنین شیوه درمانی را انتخاب کنید تمامی ابعاد مثبت و منفی ان را در نظر بگیرید. زمانی که یک پزشک را انتخاب می کنید مطمئن شوید که تجربه عملی کافی را درانجام عمل مزوتراپی داشته باشد. در این دستگاه یک سرنگ تعبیه می شود که میزان عمقی از پوست را که تزریق انجام میدهد توسط دستگاه قابل تنظیم می باشد. با استفاده از این دستگاه می توان هر نوع کوکتل تزریقی را استفاده کرد که هدف از استفاده هر نوع از این کوکتل ها به کمک این تفنگ های تزریقی، برای یک نوع خاصی از بیماری و مشکل ابرو ها می باشد و به عبارتی دیگر هر نوع کوکتل، ترکیبی دارویی است که برای یک مشکل خاص و معینی در ابرو ها کاربرد دارد.
مزوتراپی به شیوه غلتکی و یا به شیوه تزریقی
امروزه می توان از یک متد جدید مزوتراپی که بر پایه استفاده از ساختار غلتک مانندی می باشد استفاده نمود که این ابزار وسیله ای خاص برای ترمیم ابروها به شمار می رود که در بسیاری از انها سرم تزریقی به کار می رود. هر دو شیوه مزوتراپی به صورت غلتکی و یا تزریقی به عنوان روش های باب و رایج ترمیمی در کلینیک های ترمیم و زیبایی استفاده می شوند. وسیله از یک تعدادی زیاد سوزن های کوچک تعبیه شده بر روی یک ساختار غلتک مانندی تشکیل شده است. برای کاربرد راحت تر این ساختار، ساختار غلتک مانند به یک دسته متصل شده است. در نتیجه استفاده از این ساختار خوب و راحت در فعالیت های زیبایی – ترمیمی بسیار شایع است.
دستگاه تزریقی مزوتراپی معمولا در کلینیک ها و مراکز زیبایی استفاده می شوند. دستورالعمل استفاده از ان مشابه دستگاه تفنگ مانند مزوتراپی است که پیش تر توضیح داده شد و تنها با این تفاوت که تعداد زیادی سوزن به زیر پوست وارد می شوند. لازم به ذکر است که در این شیوه به کلی ازیک سرنگ نیز جهت تزریق استفاده می شود. در شیوه رولر (غلتک) به گونه ای که با یک فشار دستگاه به سرعت یک دسته سوزن به درون پوست ابرو وارد می شوند. این پروسه ممکن است که میزان اندکی درد بیش تر ایجاد کند در مقایسه با استفاده از دستگاه تفنگ مانند تزریقی، چرا که دستگاه تفنگی تنها یک فشار اعمال می کند.
بعداز انجام مزوتراپی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟
- بعد از انجام پروسه تزریق جای این تزریق باقی می ماند که مدت زمان اندکی نیاز دارد تا ترمیم شود.
- موهای ابرو خود را با بالم و یا شامپو بعداز تزریق نشویید. به مدت 24 ساعت یابد الاینده و الودگی های نشسته بر روی ابروهای خود را تحمل کنید و بعد از 24 ساعت بشویید چرا که اب و مواد شوینده اثر نامطلوب بر نتیجه ترمیم دارند و زمان رسیدن به نتیجه ترمیم نهایی را به تعویق می اندازند.
- به مدت 2 تا 3 روز از در معرض نور افتاب بودن بپرهیزید.
- باید مناطق تزریقی به خوبی خشک بمانند در نتیجه تا 10 ساعت بعد از تزریق حمام نکنید.
- به مدت 7 روز بعد از تزریق به استخر و سونا نروید.
- تا زمانی که جای مانده از تزربق بهبود نیافته است از ماساژ بر این نقاط بپرهیزید.
- از مصرف الکل خودداری کنید چراکه الکل سبب تحریک باز شدن عروق خونی شده که این افزایش جریان خون در ناحیه تزریقی سبب نتیجه نامطلوب بر میزان اثر گذاری مزوتراپی می شود.
تعداد جلسات مورد نیاز مزوتراپی ابرو
به طورمعمول مدت این دوره ترمیمی شامل 8تا10 جلسه می باشد تا در پایان این دوره بتوانیم ترمیم خوبی را شاهد باشیم. نتایج و اثرات مثبت در این ترمیم تنها بعد از اعمال 5 جلسه ترمیمی قابل مشاهده است و زیر 5 جلسه چندان نتایجی در ترمیم ابرو مشخص نیست.
ماندگاری اثرات مزوتراپی ابرو
در صورتی که شما دوره ترمیمی پیشنهاد شده را تکمیل کنید، نتایج ترمیم به مدت 12 تا 18 ماه ماندگاری دارند.
عوارض جانبی عمل ترمیمی مزوتراپی چیست؟
از انجایی که در روش ترمیمی مزوتراپی تزریق تنها در نواحی مشخص و مطلوب تشخیصی پزشک انجام می شود در نتیجه باور بر این است که میزان عوارض جانبی بسیار کاسته شود و محدود شود. عوارض جانبی محتمل عبارت اند از:
- ایجاد الرژی و پاسخ التهابی بدن به ماده تزریقی و یا محلول تزریق شده در پوست
- عفونت پوست
میزان هزینه انجام مزوتراپی چه قدر است
هزینه ترمیم مزوتراپی متناسب با نوع و ترکیب ماده تزریقی و تعداد جلسات لازم جهت ترمیم تعیین می شود.
به گونه ای که برای هر جلسه تزریق هزینه به صورت مجزا تعیین می شود. البته لازم به ذکر است که نوع متخصصی که انتخاب می کنید (میزان تجربه و خبرگی متخصص) و مکان کلینیکی که برای این عمل انتخاب می کنید، نقش مهمی در تعیین میزان سطح هزینه های شما دارد. جهت تعیین سطح دقیق میزان هزینه ها باید افراد مستقیما به کلینیک ها درمانی-ترمیم مراجعه کنند و از میزان هزینه اگاهی یابند.
سوالات متداول
ایا عمل ترمیمی مزوتراپی برای ترمیم ابروها موثر و مفید است؟
امروزه دیگر می دانیم که در حوزه ترمیم و جوان سازی مو, مزوتراپی نسبت به دارودرمانی به شیوه قرص های تجویزی، بسیار موثرتر است. تمامی این پروسه های درمانی اعمال شده در مزوتراپی باهدف تحریک و افزایش میزان فعالیت مکانسیم ها طبیعی بدن به جهت ترمیم ابرو می باشند و میزان درصد موفقیت این روش ترمیمی متناسب است با وضیعیت و شرایط جسمانی هر بیمار.
ایا بعد از زمان تزریق می تواینم فعالیت های فیزیکی و ورزشی انجام بدهیم؟
فعالیت هایی مانند در استخر اب گرم، سونا، جکوزی و فعالیت های ماساژ درمانی توصیه می شود که به مدت 48 ساعت به تعوبق بیافتد. لازم به ذکر است که اگر بیمار در طول دوره درمان روزانه 20 تا 30 دقیقه پیاده روی کند منجر به بی اثر شدن و ناکارامدی درمان می شود. تا 48 ساعت اولیه بعد از انجام تزریق، از انجام فعالیت های فیزیکی شدید که شما را وادار به عرق کردن کند و یا ضربان قلب شما را افزایش بدهد بپرهیزید.
ایا بعد از انجام تزریق مزوتراپی می توانیم ابروهای خود را بشویم؟
شما می توانید بعد زا گذشت 24 ساعت از زمان تزریق با همان شامپو شوینده معمول و روزانه خود، ابروهای خود را بشویید.
هر چند مدت یک بار می توانیم مزوتراپی ابرو انجام دهیم؟
در ایتدا شما به فاصله هر 7 تا 10 روز این تزریقات را انجام می دهید در پایان این مرحله اگر بهبود و تریمم در پوست شما دیده شد، پروسه ترمیم ادامه می یابد به گونه ای که شما هز دو هفته یک بار یا ماهی یک بار نیاز به تزریق داشته باشید.
ایا پروسه ترمیمی مزوتراپی دردناک است؟
به لطف استفاده از ماده بی حسی موضعی در ناحیه ابروها، این مشکل رفع شده و پروسه ترمیمی کاملا بدون دردی است وتنها میزان درد بسیار اندکی درناحیه ای که در ابتدا پروسه، ماده بی حسی تزریقی، احساس می شود در نتیجه این پروسه درمانی بسیار مناسب و راحتی برای بیمار است.
ایا مزوتراپی ابرو موجب ضخیم شدن قطر مو های ابرو می شود؟
درمان های ترمیمی از جمله مزوتراپی به روشی موثر و ایمن سبب افزایش ضخامت ساختاری تارهای مو می شوند.
ایا در زمان بارداری می توان مزوتراپی ابرو انجام داد؟
باید در دوران بارداری و شیردهی از انجام ان خودداری کنید.